≫ 

Interu lakši trening protiv Beneventa, Eriksen odigrao čitav meč u prvenstvu prvi put od jula 2020.

Eriksen je konačno dobio slobodu, a zaradio je pobedonosnim golom u Kupu protiv Milana. Danac je korektno odigrao i verovatno će ga Konte u narednom periodu držati kao prvu opciju u centrali veze

  • 0
Roma, Inter Foto: Tanjug-AP

Fudbaleri Intera bez problema su zadržali korak za vodećim Milanom pošto su u 20. kolu Serije A slavili protiv Beneventa sa 4:0. Poseban momenat za slavlje imao je Kristijan Eriksen koji je dobio priliku da odigra čitav duel u italijanskom prvenstvu prvi put posle jula 2020. godine i susreta sa Fiorentinom.

Inter je i posle ove runde takmičenja ostao dva boda iza gradskog rivala, ali sve je od starta susreta sa Beneventnom upravo išlo ka tome. Improta je već u sedmom minutu zatresao svoju mrežu i stavio gostujuću ekipu u veoma neugodan položaj.

Minimalac je bio na snazi, a onda je Lautaro Martinez u 57. minutu izgradio sebi poziciju i udvostručio prednost Intera. Tada je već bilo jasno da milanska ekipa ne može da izađe iz ovog duela bez tri boda.

Lautaro je asistirao u 67. minutu za Romelua Lukakua, a Belgijanac je na 12 minuta do kraja još jednom matirao Montipa za konačnih 4:0.

Eriksen je konačno dobio slobodu, a zaradio je pobedonosnim golom u Kupu protiv Milana. Danac je korektno odigrao i verovatno će ga Konte u narednom periodu držati kao prvu opciju u centrali veze.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA