Niko više ne vidi Ramosa u Kraljevskom klubu: Nakon PSŽ-a, kapitena Blankosa žele i u Mančesteru

Izgleda da se bliži kraj za Španca u Real Madridu

  • 1
serhio ramos Foto: Tanjug/Ap

Već duže vreme se piše da Real Madrid i Serhio Ramos ne mogu da pronađu zajednički jezik. Kapiten Kraljevića ostaje istrajan u tome da potpiše trogodišnji ugovor sa novim klubom, što u španskoj prestonici trenutno nisu volji na ispune.

Zbog toga se već ranije u priču uključio PSŽ, kojem novac nije nikakav problem da dovede iskusnog defanzivca, a sada se pominje da bi Ramos mogao da pređe u Mančester junajted već na leto, kada mu ističe ugovor.

Ne bi bio nikakav šok da tokom narednih meseci vidimo kraj dugačke ere, koja je potrajala čitavih 15 godina, a tokom kojih je Ramos sa Real Madridom osvojio bukvalno sve što se osvojiti može. Kako piše britanski Dejli Miror, Đavoli su za sada ponudili da dovedu Ramosa bez obeštećenja, baš kao što je uradio i PSŽ.

Fudbaler je sada i definitivno u mogućnosti da sam pregovara oko svoje budućnosti, pošto mu ugovor ističe kroz samo par meseci. Britanski mediji kažu da Ramos ne razmatra odlazak u Aziju ili u SAD i da želi da igra fudbal na najvišem nivou.

Međutim, kao što smo već naglasili, problem pravi plata ovog fudbalera. Ramos je godišnje u Realu zarađivao basnoslovnih 10.000.000 evra i verovatno će morati da preseče i sa novim klubom ipak dogovori nešto manju cifru, ako misli da nastavi sa igrama na Starom kontinentu.

Video: Jaka Blažič bez milosti protiv Partizana: Ubedljiv poraz crno-belih u Stožicama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    31. januar 2021 | 10:01

    Kakav Psz, kakav United. Jeste on odlican igrac, ali ima 35 godina, bolje da ode u penziju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA