≫ 

"Bruno Fernandeš je veliko razočaranje": Skols nezadovoljan partijama Portugalca protiv najboljih

Legendarni fudbaler kaže da se Bruno nije "pojavio" ni na jednom većem meču koji je Junajted igrao u poslednje vreme

  • 0
Pol Skols Foto: Youtube / Printscreen

Sjajnom serijom rezultata, fudbaleri Junajteda su kod svojih navijača probudili nadu da bi konačno mogli da se upletu u borbu za šampionski trofej nakon nekoliko godina posta. Međutim, šokantan poraz protiv Šefilda, a potom i remi sa Arsenalom dodatno su udaljili Đavole od prvog mesta.

Mančester siti sada ima tri poena više od gradskog rivala, ali i meč manje, pošto je onaj protiv Evertona na Gudisonu s kraja prošle godine odložen zbog zaraze u taboru Građana. Samim tim, ukoliko bi trijumfovali u Mersisajdu, izabranici Pepa Gvardiole bi pobegli na ugodnih šest poena prednosti.

Fudbaler koji je pobrao najviše kritika za partiju protiv Arsenala bio je Bruno Fernandeš. Prvo je Roj Kin istakao da se Junajted boji da se bori za prvo mesto, a Pol Skols je bio oštriji izjavivši da Portugalca nema na terenu u najbitnijim susretima.

- Izgleda da ovaj Junajted ne može da dobije nijednu veliku utakmicu. Ne mogu da nađu način kako. Bruno Fernandeš je bio veliko razočaranje na svakoj od njih. On ima sjajne brojke golova i asistencija, ali u pet poslednjih mečeva protiv velikih rivala nema ni gol, niti asistenciju – izjavio je legendarni fudbaler.

Nervirao se Pol Skols što njegov bivši tim nema volju i želju da se nadmeće, naročito kada se na drugoj strani nalazi zvučan rival kakav Arsenal svakako jeste.

- Arsenal je veliko ime, to je veliki meč, ali u ovom momentu nema veliki tim. I pored toga Mančester nije pobedio. Nisam video ni preteranu želju da se utakmica dobije. Nisam video da su se pokidali po terenu. Iako Arsenal bez Sake i Obamejanga nije tolika pretnja, Junajted nije uradio mnogo da bi dobio utakmicu – zaključuje Pol Skols.

Junajtedu u narednih sedam dana predstoje dve utakmice na Old Trafordu koje moraju da dobiju ako žele da održe priključak za vodećim Sitijem. Prvo im na noge dolazi nezgodni Sauthempton, a potom će za vikend gostovati ekipa Evertona.

Liverpul je konačno probio barijeru i pobedio posle pet kola na gostovanju Totenhemu – to je sigurno dalo krila Klopovom timu pred današnje (17.30) gostovanje Vest Hemu, na kojem je kvota na dvojku 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vest Hem – Liverpul.

Video: Stanojević besni: Obavestite nas da Zvezda Srbija igra finale LE,pa sa FSS menja pravila kada poželi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA