Odahnuli u Partizanu: Štulić nije teže povređen, vraća se uskoro na teren

Na sreću igrača i struke u Humskoj, koleno posle udarca ostalo neoštećeno

  • 0
Nikola Štulić Foto: FK Partizan

Lepe vesti stižu iz Partizana krajem tekuće sedmice, povreda kolena Nikole Štulića, koju je zaradio pre nekoliko dana na pripremama - nije teže prirode. Posle snimaka i analiza utvrđeno je da ništa u kolenu nije oštećeno, pa će igrač ubrzo na teren.

Od siline udarca koji je dobio u jednom duelu na treningu, Štulić je zaradio hematom mekog tkiva i posle toga nije mogao da nastavi sa radom, pa su se u Humskoj uplašili da se desilo ono najgore.

Mladi napadač je zbog toga propustio poslednje dve provere da Ruhom i Sileksom, a odmah po povratku u Srbiju je podvrgnut snimanjima koja su pokazala da nije doživeo težu povredu, već samo zaradio pomenuti hematom.

Podsetimo, Štulić je u mandatu Zorana Mirkovića priključen kao omladinac prvom timu, zajedno za Strahinjom Pavlovićem, i tada je na jednom od treninga tokom reptezentativne pauze doživeo povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena. Usledila je duga pauza, potom povratak među vršnjake, da bi ga minulog maja Savo Milošević ponovo priključio prvom timu.

Tokom jesenjeg dela sezone se izborio za svoje mesto pod suncem i trener Aleksandar Stanojević ozbiljno računa na njega u narednom periodu.

Video: Štulić prevremeno napustio trening crno-belih zbog povrede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA