≫ 

Hteo ga Anćeloti, ali je na kraju završio na Apeninima: Biser Bajerna na pozajmici u Parmi

Džošua Cirkzi pokušaće da reši napadačke probleme italijanskog kluba

  • 0
Džošua Cirkzi Foto: Youtube / Printscreen

Pisalo se da bi mogao da nastavi u Evertonu, pre svega zbog dobre povezanosti Karla Anćelotija sa Bavarcima, ali vlasnici Karamela očigledno nisu bili za još jedan eksperiment, pošto ih je onaj sa Mojzeom Kenom dobro koštao. Na kraju, Džošua Cirkzi će karijeru nastaviti na Apeninskom poluostrvu, pošto ga Bajern šalje na pozajmicu u Parmu.

U ugovor je dodata klauzula i da će italijanski klub moći da ga otkupi za oko 15.000.000 evra, ukoliko bude zadovoljna njegovim igrama. Napadača nije bilo na klupi na meču sa Hofenhajmom, a kasnije je potvrdio da je njegov prelazak u Seriju A već gotov posao.

- Malo je potrajalo, ali sam srećan kako se završilo. Nadam se da mogu da pomognem ekipi. Mislim da imam dobru priliku da napredujem u Parmi – rekao je holandski fudbaler za Bild.

Sve u svemu, preostalo je još da se obave medicinski pregledi pre nego što Cirkzi stavi potpis na dokument. Naravno, sve se odvija u minut pred kraj zimskog prelaznog roka, koji ovoga puta na Apeninskom poluostrvu traje do 1. februara u 20:00 časova.

Parma danas gostuje ekipi Napolija, a trenutno se nalazi u seriji od 11 vezanih mečeva bez pobede. Za to vreme videli smo četiri remija i sedam poraza ove ekipe u svim takmičenjima. Samim tim ne čudi što se klub nalazi na pretposlednjem mestu, ali i dalje ima nade za opstanak, pošto se Torino nalazi samo dva boda ispred.

I Atalanta i Lacio su u dobrom momentu – domaćin je u poslednjih pet kola uzeo 11, a gost 13 bodova, pa nas danas (15.00) očekuje sjajan fudbal. Kvota na keca je 1,83, na dvojku 4,20, a kvota na 3+ je 1,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta – Lacio.

Video: Fudbaler Partizana Žan Kristof Bajbek posle gola za pobedu na pripremama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA