≫ 

Srpski fudbaler umalo slomio nogu rivalu, posle instrukcije da dobije žuti karton?!

Neverovatna nesmotrenost Crnomarkovića

  • 1
đorđe crnomarković Foto: twitter/Woj_Gorski

Jedna bezazlena instrukcija trenera za fudbalera iznedrila je veliku buru u Poljskoj zbog toga što je epilog komunikacije klupe i igrača bila povreda igeača protivničke ekipe.

Ovaj krajnje bizaran momenat, u kojem je glavni akter nažalost bio srpski fudbaler Đorđe Crnomarković, dogodio se na utakmici Zaglebje - Visla, završene pobedom gostiju 2:0, ali je glavni utisak sa meča uporni pokušaji Crnomarkovića da dobije žuti karton.

Bivši fudbaler brojnih srpskih klubova je takve instrukcije dobio sa klupe, od pomoćnog trenera Martina Sevelija, kako bi se "očistio" za naredni meč, odnosno kako bi bez kartona igrao u narednoj utakmici.

To je česta praksa u mnogim ekipama, taktički potez, međutim Crnomarković je otišao predaleko u želji da bude sanckionisan - napravio je dva gruba starta koja su mogla teže da povrede igrače Visle. Tek je za drugi sankcionisan i tako ispunio naredbu trenera.

Crnomarković, koji u Zaglebju igra kao pozajmljen igrač Leha, svakako bi propustio narednu utakmicu upravo protiv kluba koji polaže prava na njega (po pravilima nema prava da igra protiv svog kluba), te je iz tog razloga iskoristio meč sa Vislom da se "očisti" od kartona za prvi naredni meč.

Iapk, zbog načina na koji je to uradio našao se na udaru tamošnje javnosti, i moguće da će se naći i na tapetu disciplinaca takmičenja koji će ispitati da li u čitavoj priči ima elemenata za dodatnu kaznu po Crnomarkovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    31. januar 2021 | 16:07

    Sasvim normalan start u poljskoj ligi ko je prati ovakvih startova ima na stotine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA