≫ 

Atletiko u Kadizu za +10 na vrhu, Šaponjić igrao protiv bivšeg kluba i verovatno budućeg šampiona!

Priliku da protiv svog bivšeg kluba zaigra imao je Ivan Šaponjić koji je ušao u igru u 65. minutu, kao i Filip Malbašić koji je dobio priliku tri minuta pre isteka 90.

  • 5
FK Atletiko Madrid, Lokomotiva Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Atletiko Madrida sada su zaista u sjajnoj poziciji da ove sezone osvoje Primeru pošto su slavljem u Kadizu (4:2) došli do zalihe od čak 10 bodova u odnosu na drugoplasirani Real - uz utakmicu manje!

Imajući u vidu formu i situaciju u ostalim pretendentima za titulu, Atletiko Madrid već tiho može da počne da slavi. Barsa je u problemi, Real ima kratku klupu da isprati trku, a Sevilja je poznata po usponima i padovima, tako da "jorgandžije" imaju relaksiranu situaciju pred nastavak prvenstva.

Nije sve bilo lako protiv Kadiza, otimao se domaćin i pokušavao da ostvari bolji rezultat, ali je ponovo zasijao Luis Suarez kojeg se Barselona odrekla vrlo lako. Urugvajac je u 28. minutu doneo prednost Atletiku, ali Negredo je odgovorio sedam minuta kasnije vrativši egal.

Ipak, verovatno i presudni pogodak delo je Saula koji je minut pre kraja prvog poluvremena iskoristio asistenciju zapostavljenog Lemara i odveo Atletiko na veliki odmor sa prednošću.

Penal za madridski tim znantno je olakšao situaciju gostima, a precizan je bio po drugi put Suarez. Osim rezultatske, još jedna se trka vodila ovde, a to je golgeterska jer je Negredo ponovo odgovorio pogotkom u 71. minutu.

Svi napadi Kadiza nakon toga nisu davali rezultata, pa umesto poravnanja, dva minuta pre kraja susreta stigao je gol Kokea za konačnih 4:2.

Priliku da protiv svog bivšeg kluba zaigra imao je Ivan Šaponjić koji je ušao u igru u 65. minutu, kao i Filip Malbašić koji je dobio priliku tri minuta pre isteka 90.

U još jednom susretu Primere u nedeljnim terminima, Hetafe i Alaves su podelili bodove u predgrađu Madrida odigravši meč bez golova, a Nemanja Maksimović je odigrao čitav duel za domaću ekipu.

Mreža je mirovala i u utakmici Granade i Selte.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Terzić o broju stranaca u srpskim klubovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nscz

    31. januar 2021 | 23:11

    Tesko nama ako ovaj Saponjic pocne da daje golove. Od Sadika i procenata ne mozemo vesti da citamo jos ako ovaj krene ugasili smo

  • BokySw

    31. januar 2021 | 22:28

    Trenutno Atlm igra najbolji fudbal u Evropi a i svetu... Uzimamo La Ligu... Vamos Atleti...

  • SuareZ

    31. januar 2021 | 19:30

    ATM osvaja ako Bog da!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA