Al Ahli prosuo bodove protiv tima iz donjeg doma, Milojević potpisao sebi otkaz?

Sada, umesto da dele prvu poziciju u šampionatu, Al Ahli osta na trećem mestu, a trenutni status ekipe u prvenstvu uzrokovan je sa samo dve pobede u proteklih šest susreta

  • 19
Vladan Milojević Foto: Marko Jovanović

Ekipa Al Ahlija, koja je pod stručnom palicom Vladana Milojevića, doživela je još jedan veliki kiks pošto je 16. kolu lige Saudijske Arablije remizirala sa Al Batinom 2:2 koji je pre ove runde bio na 14. poziciji od 16 timova koji se takmiče u tom prvenstvu. Dali srpskog stratega očekuje otkaz?

Utakmicama u nazad uprava preti Milojeviću otkazom u slučaju nepovoljnog rezultata, pa je pitanje - da li je ovo taj momenat?

Svi golovi su pali u prvom poluvremenu, a Al Ahli je golovima Havsavija u 11. i Al Mošera u 28. minutu iz penala dva puta vodio, ali je protivnik preko Al Abasa u 16. i 43. minutu stizao zaostatak i na kraju otkinuo bod Milojevićevoj ekipi.

Sada, umesto da dele prvu poziciju u šampionatu, Al Ahli osta na trećem mestu, a trenutni status ekipe u prvenstvu uzrokovan je sa samo dve pobede u proteklih šest susreta.

Video: Terzić o finasijama Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TERZA

    31. januar 2021 | 21:49

    Bas me cudi trener bez mane i sa velikim znanjem za namestene utakmice kada se pre pocetka prvenstva zna ko je sampion.

  • Racki

    31. januar 2021 | 22:05

    Kad nisi pustio boacija u celzi tako ti i treba

  • Ja sam

    31. januar 2021 | 20:26

    Za selektora odma!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA