≫ 

Došao kao reprezentativac u Zvezdu, sada ponovo ide na pozajmicu bez odigranog meča

Vasiljević se seli u Novi Sad

  • 2
Nikola Vasiljević Vasiljević, prvi s leva na desno, u opremi nacionalnog tima Foto: MN Press

Golman Crvene zvezde Nikola Vasiljević prolećni deo sezone provešće na pozajmici u Proleteru Iz Novog Sada, kao zamena za Nikolu Petrića koji je otišao u Ararat!

Vasiljeviću će ovo biti druga pozajmica, pošto je kao igrač Zvezde već išao u surdulički Radnik odakle je i stigao na Marakanu u leto 2019. godine.

Međutim, za najtrofejniji srpski klubh nije odigrao nijedan zvaničan meč - mada je na Marakanu stigao kao treći golman reprezentacije Srbije u tom trenutku.

Vredi pomenuti i toda je Vasiljević imao problema sa pobvredom, što ga je odvojilo od konkurencije za ekipu, mada pitanje je koliko bi imao prostora pored neprikosnovenih Milana Borjana i Zorana Popovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepi

    1. februar 2021 | 11:04

    Zvezda kupuje da drugi ne kupe.Do sada bezbroj slucajeva.Mladi igraci nemaju iskustva I pameti pa nasedaju na price menadzera I uprave CZ.Kada potpisu ugovor I presele se na tribine uvide gresku ali kasno,njihovo znanje I umece nikada ne izadju iz senke fudbalskih mafijasa.Ovo se ne odnosi samo na FKCZ,ali oni prednjace u ovakvim potezima.

  • HKJ

    1. februar 2021 | 10:47

    Tako Zvezda unistava velike talente golmanske. Bezi Vasiljevicu sto dalje! Pa pogledajte danas najboljeg naseg golmana Dmitrovica, da je ostao u tom blatu nista ne bi bilo od njega. A sad je ubedljivo najbolji srpski golman ikad, samo u Zvezdi nije dobio sansu. Strasno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA