≫ 

Reprezentativac Srbije na ceni: Svi hoće da ga dovedu, ali nikome ga ne dam

Prvi čovjek Fjorentine odbacio bilo kakvu mogućnost da proda Vlahovića

  • 0
Dušan Vlahović, Kristijano Ronaldo, Zlatan Ibrahimović Vlahović protiv Juventusa Foto: Profimedia

Predsednik Fjorentine Roko Komiso nedavno je gostovao na jednoj italijanskoj radio stanici i tom prilikom je govorio i dešavanjima u klubu - kako na terenu, tako i na transfer pijaci!

Tom prilikom se dotakao i srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića koji u poslednje vreme najverovatnije igra svoj fudbal karijere. Od 16. decembra i onog meča protiv Sasuola postigao je ukupno šest golova.

- Pre nekih mesec i po dana svi su mi govorili da je najbolje da ga pošaljemo u Seriju B. Potom je stigao Prandeli, Vlahović je proigrao i sada svi žele da ga dovedu. Ali, nikome ga ne dam - rekao je Komiso.

Podsetimo i šta je za Vlahovića nedavno rekao njegov trener Ćezare Prandeli.

- Verovao sam u Vlahovića i nastaviću da verujem u njega. On ima odlučnost, vredno trenira, a ja mislim da je on sjajan igrač. On ima 20 godina, tako da može da nauči „tajming“ za pokrete i postane zaista odličan. Ima mnogo entuzijazma i treba u nekim stvarima da se popravi, ali zato su tu treneri. Ima dobre temelje - jasan je bio iskusni stručnjak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA