≫ 

Golman Partizana mora na operaciju: Maler za Nemanju Stevanovića, kost koja "šeta" najveći problem

Snimci magnetnom rezonancom pokazali da postoji oštećenje zbog koje kost "šeta", a stručnjaci složni u mišljenju da je zahvat neophodan

  • 4
Nemanja Stevanović Foto: Fk Partizan/Miroslav Todorović

Golman Partizana - Nemanja Stevanović, koji je zbog povrede ramena ranije napustio pripreme ekipe u Turskoj, najverovatnije će morati na operaciju ramena, potvrdili su pregledi i snimci magnetnom rezonancom.

Stevanović je odmah po povratku u Beograd podvrgnut pregledima i snimanju, koje je pokazalo da problem ramena koje često "ispada" može trajno da se reši samo operativnim zahvatom, jer u suprotnom može bilo kada da se ponovi koliko god golman vežbama jačao pomenuti deo tela.

Čuvar mreže crno-belih je potražio mišljenje nekolicine stručnjaka, na osnovu snimaka magnetnom rezonancom i svi su bili složni u mišljenju da je operacija najbolje rešenje, a završnu reč i potvrdu je dobio od stručnjaka na klinici "Atlas" tokom današnjeg dana.

Jer, kako je Stevanoviću već nekoliko puta "ispadalo" rame, postoji oštećenje kosti koja "šeta" i praktično nema garancije da u narednom periodu, čak i ako se ojača taj predeo, neće ponovo da se dogodi maler.

Podsetimo, Stevanović se povredio početkom tekuće sedmice i to tako što mu je rame ispalo u vazduhu, kada je ispružio ruku tokom intervencije na treningu. Da maler bude veći, trener Aleksandar Stanojević je već bio zaustavio vežbu i odredio pauzu zviždukom, ali su golman i Bojan Ostojić u inerciji nastavili akciju kada se povreda i dogodila.

Dan i po kasnije Stevanović je vraćen u Beograd kako bi odmah počeo sa oporavkom, koji će očito potrajati...

Video: Stanojević besni: Obavestite nas da Zvezda Srbija igra finale LE,pa sa FSS menja pravila kada poželi

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata raka

    1. februar 2021 | 15:19

    Nemanja pozdrav i podrška da se što pre vratiš na gol. Celo majstore

  • Sneza

    1. februar 2021 | 17:35

    Nek te Bog cuva, operacija nije problem kad covek ima para i vreme da posle nje zaceli rane. Sve najbolje.

  • Nusknvp

    1. februar 2021 | 15:14

    Opet turcin na golu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA