Lukaku i Ibra bi mogli da upadnu u veliki problem, Fudbalska asocijacija Italije istražuje slučaj

Fudbaleri su prvobitno kažnjeni sa po jednim mečom suspenzije

  • 0
Zlatan Ibrahimović, Romelu Lukaku, FK Inter, FK MIlan Foto: AP/Tanjug

Mnogo prašine se podiglo zbog svađe i konfrontacije između Romelua Lukakua i Zlatana Ibrahimovića na minulom okršaju između Intera i Milana. Prvobitno su dvojica fudbalera kažnjena utakmicom suspenzije, ali je Fudbalska asocijacija Italije odlučila da ode korak dalje i pokrenula je istragu protiv dva igrača.

Ukoliko se utvrde da su krivi, kazna bi mogla da bude žestoka, kako pišu italijanski mediji. Zbog svega će biti saslušan i glavni sudija meča, Paolo Valeri, koji bi mogao da igra glavnu ulogu u istrazi, jer je mogao da čuje tok rasprave dvojice napadača.

U danima posle meča u brojnoj štampi se pojavila vest da je Ibrahimović na rasnoj osnovi vređao Lukakua, a Šveđanin i Milan su rekli da nema mesta tim optužbama. Inače, na samom meču su obojica fudbalera dobila „samo“ po žuti karton, dok je Ibrahimović kasnije isključen zbog toga što je oštro startovao nad Aleksandrom Kolarovim.

No, ni Lukakua nećemo videti na terenu protiv Juventusa u polufinalu Kupa, što će svakako biti ogroman hendikep za Nerazure. Taj susret je na programu u utorak na stadionu „Đuzepe Meaca“, a početak je zakazan za 20:45 časova.

Video: Stanković: Visoka ocena, mnogo smo napredovali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA