≫ 

Junajtedov šou na Old Trafordu: Mančester ponizio rivala i dao im 9 komada u PL

Đavolima je sve polazilo za nogom protiv Sautemptona

  • 10
FK Mančester junajted Foto: AP/Tanjug

Posle samo jednog boda iz prethodna dva meča, fudbaleri Mančester junajteda su se na idealan način vratili na pravi kolosek u Premijer ligi - goleadom protiv Sautemptona na Old Trafordu 9:0 (4:0)!

Crveni đavoli su u 22. kolu demolirali Svece i pitanje pobednika su rešili prakrično u prvom poluvremenu kada su dali četiri gola preko Arona Van Bisake (18), Markusa Rašforda (25) i Edinsona Kavanija (39), dok je Jan Bednareka postigao autogol (34).

U tom prvom poluvremenu je blistao Luk Šou koji je spojio sa golom Van Bisaku i Kavanija, dok je Rašford najzaslužniji što je defanzivac Sautemptona ugurao loptu u sopstvenu mrežu.

Junajtedu je posao bio olakšan i zbog činjenice da je Jankevič već u 2. minutu dobio direktan crveni karton posle grubog faula nad Skotom Mektominijem.

Upravo je Škot u 71. minutu dao šesti gol na meču, a samo dva minuta ranije rezervista Entoni Marsijal je bio strelac petog gola za Đavole koji sada imaju 44 boda. Isto kao i Mančester Siti, ali uz dve utakmice više.

Što se tiče Sautemptona, njima je u 42. minutu VAR oduzeo penal, kao i gol u 53. koji je poništen zbog milimetarskog ofsajda. S druge strane, pomenuta tehnologija je ponovo bila na strani Junajteda kada je u 83. pokazala da je bio penal za domaćina.

Loptu je na belu tačku stavio Bruno Fernandeš i tom prilikom je zatresao mrežu - uz crveni karton Bednareka kom ovo nije bola noć - a konačan rezultat postigli su Marsijal u 90. minutu i Danijel Džejms u 94. minutu.

U nastavku pogledajte golove i najzanimljivije detalje sa ovog meča:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba smilja iz darosave

    2. februar 2021 | 23:11

    6 golova sa igracem vise + 3 sa dva igraca vise , u ovoj situaciji mozda bi se i mitrovic upisao u strelce

  • Nm d

    2. februar 2021 | 23:23

    Kavani ima 33 godine a ne 39

  • Szj

    3. februar 2021 | 03:07

    Sraman dosudjen penal na sest nula

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA