≫ 

Najluđi meč Kupa: Dortmund u 96. dao gol za pobedu, sudija ga poništio i svirao penal za rivala

Ipak, Milioneri su posle produžetaka otišli dalje

  • 3
FK Borusija Dortmund Printskrin: Youtube/German Football

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda i Paderborna odigrali su najluđi meč osmine finala nemačkog Kupa koji je domaćin dobio tek posle produžetaka rezultatom 3:2!

Vodili su Milioneri sa 2:0 već posle 16 minuta golovima Čana i Sanča, da bi se drugoligaš vratio u život u 79. minutu. Potom i u potpunosti u igru u samom finišu meča.

Igrao se 96. minut kada je viđena gužva ispred gola Borusije, ali je domaći tim izbacio loptu i napravio kontranapad posle kog je Haland pogodio prolaz dalje. Međutim, tek tada nastaje drama.

Igrači Paderborna su se žalili i tražili penal zbog jednog faula defanzivca Dortmunda, i bili su u pravu. Sudija je dobio signal iz VAR sobe, otišao je da pogleda i onda je poništio Halandov pogodak.

Istovremeno je pokazao na penal za Paderborn koji je Ovusu iskoristio i odveo meč u produžetke. Ipak, tamo je Haland u 95. rešio sve dileme. Podsetimo, Esen je u utorak veče napravio veliko iznenađenje i kao četvrtoligaš je izbacio Leverkuzen iz Kupa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    3. februar 2021 | 08:50

    Овако нешто ни гробари ни њихове судије још нису исконструисали...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA