Zvanično: Terzić je Partizanov, potpisao je na četiri godine!

Fudbaler će odmah biti priključen prvom timu, gde će konkurisati za sastav kada bude pripremljen na pravi način

  • 16
Nikola Terzić, FK Partizan Foto: Telegraf

Partizan je tokom jučerašnjeg dana dogovorio transfer mladog Nikole Terzića (20) iz Čukaričkog, a već dana crno-beli su prešli sa reči na dela i zvanično potpisali ugovor sa krilnim napadačem. Fudbaler je potpisao četvorogodišnji ugovor sa klubom iz Humske i odmah će se priključiti prvom timu kako bi što pre ušao u sistem rada trenera Aleksandra Stanojevića.

Crno-beli su pratili Terzića izvesno vreme, tokom jeseni je Stanojević slao i svog pomoćnika Branka Vukašinovića da ga vidi na delu, kasnije je sportski sektor sa šefom stručnog štaba vršio analizu igrača i odlučeno je da se on angažuje.

Partizan se nije mešao u spor Terzića sa Čukaričkim, koji mu je takođe ponudio produžetak saradnje, već je sačekao da igrač sam donese odluku.

Nikola Terzić, FK Partizan Foto: Telegraf

Kada je postalo jasno da fudbaler ne želi da se vraća na Banovo brdo, gde je u mlađim selekcijama bio kapiten vršnjacima, ali nije dobio šansu u prvom timu, klub iz Humske je reagovao i bez većih problema dogovorio drugi posao u zimskom prelaznom roku.

Rekosmo već, Terzić igra na poziciji desnog krila, ali se bolje služi levom nogom i pored Čukaričkog, gde je igrački školovan, bljesnuo je u dresu IMT, u kome je na 18 mečeva postigao 11 golova, skrenuvši pažnju na sebe. Pride je bio član i mlađih selekcija Srbije, što je Partizanu bio samo dodatni plus da ga angažuje, kao i činjenica da će se ove i naredne sezone voditi kao bonus igrač.

Video: Stanojević podvukao crtu posle Turske: Znaju igrači dobro šta tražim od njih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Www

    3. februar 2021 | 12:43

    Jeste Terzic ali nije terza madjija

  • Darjan Psihopata

    3. februar 2021 | 12:56

    Partizan nije dozvolio da mu se dese Ranđelović i Čumić koji su takođe bljesnuli u Prvoj ligi i otišli u Olimpijakos. Na vreme je prepoznat kvalitet ovog dečka. Naravno bilo je i sreće jer mu ističe ugovor na leto.

  • U

    3. februar 2021 | 13:08

    Nemamo bankomat, al ce opet da ih zviznemo u derbiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA