Otkriven razlog zašto norveška senzacija neće igrati za Milan protiv Zvezde u Ligi Evrope

Poznat je razlog zbog čega Jens Peter Hauge nije na spisku igrača na koje Pioli računa

  • 0
Jens Peter Hauge Foto: Profimedia

Trener Milana Stefano Pioli je predao spisak igrača na koje računa u nastavku takmičenja u Ligi Evrope, a ubrzo nakon toga mnogi navijači su se pobunili i izrazili ogromno nezadovoljstvo, jer se na spisku ne nalazi ime Jensa Petera Haugea, mladog fudbalera koji je do sada postigao tri gola u ovom takmičenju.

Prema navodima Tuttosporta, odluka o precrtavanju Haugea je došla u dogovoru između fudbalera i uprave kluba iz Milana.

Naime, usled odlaska Kontija u januaru, Milan je ostao bez igrača koji su prošli italijansku akademiju (u timu mora biti najmanje osam igrača koji su prošli omladinske škole u rodnoj zemlji - Italiji u ovom slučaju), pa su zbog toga morali da skrate spisak sa 23 na 22 igrača.

Očekivalo se da će Krunić ili Meite biti precrtani, a da će se Hauge naći na spisku, međutim, Pioli i ostatak uprave razmišljaju drugačije. Naravno, ukoliko dođe do povrede nekog od igrača, Hauge će biti naknadno dodat u ekipu.

Podsetimo, rival Milana u šesnaestini finala Lige Evrope je Crvena zvezda, sa kojom igra 17. februara na Marakani, dok je revanš sedam dana kasnije na San Siru.

Video: Da li će Zvezda protiv Milana moći da igra pred navijačima?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA