≫ 

Marin napustio Al Ahli, vraća se u Evropu?

Tako tvrde mediji u Arabiji...

  • 10
Marko Marin Printskrin: Streamja

Nemački vezista Marko Marin sporazumno je raskinuo ugovor sa Al Ahlijem u koji je došao pre godinu dana iz Crvene zvezde, javljaju mediji u Saudijskoj Arabiji!

Marin već duže vreme nije u prvom planu i menadžment kluba iz Džede se i te kako trudio da "pusti" igrača koji im je veliki udar na budžet, a navodno su iskusnom vezisti doneli i određene ponude iz Evrope.

Marin je važeći ugovor sa Al Ahlijem, u kom se nešto čudno dešava i o čemu je govorio i Vladan Milojević, imao do leta 2022. godine i za sezonu je uzimao šest miliona evra.

Podsetimo, početkom januara šuškalo se da bi Marin mogao da se vrati u Zvezdu s kojoj je osvajao titule i igrao Ligu šampiona. Međutim, generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je poručio da to nije realno.

Doduše, Terzić se tada "vadio" na to što je Marin imao važeći ugovor. Sada, kada je slobodan, možda su šanse Zvezde veće...

>>> Večeras (21.00) u Londonu Žoze Murinjo dočekuje Tomasa Tuhela u Premijer ligl, Igraju Totenhem i Čelsi, dva tima koja su imala šampionske ambicije, ali su ispali iz trke i čeka ih do kraja borba za plasman u Ligu šampiona. Kvota na Totenhem je 3,35, na iks 3,20, a na Čelsi 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem – Čelsi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    4. februar 2021 | 09:40

    Zamislite tandem Katai-Marin,pa ako je istina da je i Falko igrač koji pravi ogromnu razliku na terenu,Falcineli,pozadi Dragović.. Au! Pored njih će i Ivanić znati da igra dobar fudbal. VRATITE MARINA!

  • Maestro

    4. februar 2021 | 09:22

    Ma daj Marina za kraj. Kada bi sad potpisao za Zvezdu, onda se moze reci da Zvezde nije imala jacu ekipu od Barija do danas.

  • Cure

    4. februar 2021 | 10:53

    Vratiti ga obaveznooo..sezona je bas duga i svi ce igrati a za takvog majstora ce uvek imati mesta u nasoj zvezdi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA