≫ 

Zvezda poslala u UEFA spisak igrača za meč sa Milanom: Tu je Katai, ali i trojica novajlija

Crveno-beli registrovali 28 igrača

  • 5
Crvena Zvezda, Gent Foto: Nikola Tomić

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković odredio je spisak igrača koji će biti registrovani za utakmice protiv Milana u okviru Lige Evrope!

Na spisku se nalazi 28 igrača, u ključujući i igrače sa B liste, a za navijače je svakako najvažnije to da su crveno-beli registrovali i Aleksandra Kataija koji već duže vreme ima zdravstvenih problema - ali se polako vraća!

Tu su i novajlije Filipo Falko, Aksel Bakajoko i Slavoljub Srnić, kao i mladi Andrija Radulović čiji status je u magli zbog činjenice da želi da ide na pozajmicu u Superligu umesto da nastupa za omladince i Grafičar.

Zvezda protiv Milana igra 18. februara, revanš je sedam dana kasnije, a ovo je spisak registrovanih igrača:

Golmani: Zoran Popović, Marko Ćopić, Milan Borjan;

Odbrana: Milan Gajić, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Milan Rodić, Strahinja Eraković, Marko Gobeljić;

Vezni red: Mirko Ivanić, Aksel Bakajoko, Gelor Kanga, Aleksandar Katai, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić, Željko Gavrić, Mateja Bačanin, El Fardu Ben, Seku Sanogo, Andrija Radulović, Slavoljub Srnić, Aleksa Vukanović;

Napadači: Milan Pavkov, Filipo Falko, Dijego Falćineli, Marko Lazetić, Nikola Krstović.

>>> Večeras (21.00) u Londonu Žoze Murinjo dočekuje Tomasa Tuhela u Premijer ligl, Igraju Totenhem i Čelsi, dva tima koja su imala šampionske ambicije, ali su ispali iz trke i čeka ih do kraja borba za plasman u Ligu šampiona. Kvota na Totenhem je 3,35, na iks 3,20, a na Čelsi 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem – Čelsi.

Video: U golovima 5:2 za Rubin, u penalima 2:1 za Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    4. februar 2021 | 09:44

    VRATITE MARINA!

  • Nemanja

    4. februar 2021 | 13:15

    Kako god okrenuli mi sanse protiv milana nemamo treba svako biti realan koga smo mi to pobedili a da je jak tim kao milan kroz kvalifikacije i grupu nikog da nije borjana ko zna koliko bi primili odbrana nam je suplja ibrahimovic ima da se seta kako zeli a jedini nacin da ga zaustavis a to je faul.

  • Jovan

    4. februar 2021 | 10:56

    Radulovic registrovan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA