≫ 

Policija s dugim cevima na Marakani! Blokiran stadion, otkazani treninzi, Zvezdini radnici izbačeni

Žandarmerija je u toku noći blokirala stadion crveno-belih

  • 42

Policija je u toku noći blokirala stadion Crvene zvezde, koji je i sada pod potpunom blokadom. Policajci s dugim cevima sprečavaju prilaz Marakani, a kako saznajemo otkazani su i treninzi koji su bili planirani za jutarnje termine u svim kategorijama i poručeno je da će se oni pomeriti za kasnije.

Žandarmerija je oko čitavog stadiona Zvezde, blokirana je zapadna i južna tribina gde je ulaz u službene prostorije kluba kao i deo gde je smeštena Omladinska škola.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, sve je veća gužva oko Marakane, sve je blokirano i veliki je broj marica oko stadiona. Takođe, mnogi koji rade na Marakani izbačeni su sa stadiona nakon upada policije i oni stoje ispred stadiona.

Iz Zvezde nema odgovora na pitanje zbog čega je stadion blokiran od jutros i šta je razlog dolaska policije na Marakanu.

Pogledajte u galeriji i fotografije sa Marakane:

Podsetimo, rano jutros policija je već imala veliku akciju na 30 lokacija, a uhapšeno je 16 osoba, među kojima i vođe grobara, Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i njegova "desna ruka" Marko Miljković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ranko

    4. februar 2021 | 10:50

    Samo hapsi i jednu i drugu bandu. Sad ce mi nalupati minusa ali nema veze.

  • Nscz

    4. februar 2021 | 10:01

    Koliko znamo u toku je pretres na stadionu Partizana i Stadionu Crvene Zvezde. Da znate dragi citaoci posto iz naslova mozete da budete obmanuti da je ‘drama’ samo na stadionu naseg najveceg kluba. Pretres je i u komsiluku! Eto vam prava vest!

  • ....

    4. februar 2021 | 10:56

    Sad će tenk da nam nadju 😤🤫

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA