≫ 

Nove fotke iz Humske: Uhapšena jedna osoba na stadionu, uklonjen sporan transparent Belivukove grupe

Pripadnici policije uklonili su transparent koji su Grobari istakli na južnoj tribini stadiona

  • 22

Navijači Partizana poslednjih dana vodili su pravi "grafitaški rat" s policijom, koju su prozivali u mnogim porukama na fasadama, a istakli su i jedan transparent na južnoj tribini stadiona.

Snage policije i pripadnici BIA blokirali su rano jutros stadion Partizana, onemogućen je pristup svima, a sve u cilju hapšenja pripadnika kriminalne grupe koja se sumnjiči za najteža krivična dela.

Policija je privela vođu navijača Partizana, Veljka Belivuka, kao i njegovu "desnu ruku" Marka Miljkovića. Ukupno je u akciji uhapšeno 17 članova ove grupe koja se sumnjiči za najteža krivična dela - ubistva, otmice, iznude...

Zamenik načelnika UKP i vršilac dužnosti SBPOK, Ninoslav Cmolić, rekao je da su uhapšeni ozbiljni kriminalci, koji su se neko vreme krili iza navijačke grupe Partizan.

- Kriminalna grupa koja je jutros razbijena je odgovorna za seriju najmonstruoznijihin zločina, možda i u nekoliko poslednjih desetina godina. Ova grupa se sve vreme krila se iza navijačke grupe Partizan, ali to nisu nikakvi navijači već obični kriminalci. Mi ćemo dokazati pojedinačnu ulogu svakog od njih, i nećemo tolerisati nikakve vidove kriminala - poručio je Cmolić na konferenciji za novinare u Palati Srbija.

Na stadionu Partizana je i u toku blokade bio istaknut transparent na južnoj tribini, što su i zabeležili fotoreporteri sa lica mesta.

- Mediji ćute na stanje u zemlji, migranti, silovanje, krađe i problemi. Naslovna strana svakoga dana, uvek su krivi navijači Partizana - pisalo je na transparentu koji je uklonjen.

Pogledajte nove fotke sa stadiona Partizana:

Takođe, jedna osoba uhapšena je u toku policijske akcije i na stadionu Partizana, u nastavku akcije hapšenja kriminalne grupe Veljka Belivuka koja se tereti za ubistva, otmice i niz drugih krivičnih dela.

Policija je izvela privedenog muškarca iz prostorija kluba i odvezla ga u marici, prenosi Tanjugov reporter.

Video: Načelnik kriminalističke policije: Kriminalna grupa se krila iz navijačke grupe Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slaviša

    4. februar 2021 | 11:55

    Ma hapsi sve iz uprave kako u hramu fudbala tako i na marakani hapsi i ove narko navijače iz profesije "vodja navijača" i kod grobara i kod cigana hapsi vazuru terzića ostoju čovića ma sve koji uništavaju sam sport u ovoj zemlji možda se kroz par godina i oporavimo u nekom sportu možda nas i krene u evropi kada svi ovi navedeni budu iza rešetaka a imah ih pored njih sigurno još ma ko zna koliko samo ih trpajte u kaveze da svetlost ne vide a kamo li da se približe srpskim klubovima i svetinjama. Sportski pozdrav i cigsnima i grobarima od neopredeljenog navijača

  • Fake fan

    4. februar 2021 | 11:46

    Jesu to oni veliki srpski navijači što dovode ustaše iz splita u Srbiju?? Treba ih sve pohapsiti

  • 😥😥😥

    4. februar 2021 | 12:03

    Jaoj jadni grobarii😥 svi su protiv njih, bez ikakvog razlogaa😥😥😥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA