Najgori Liverpul na Enfildu još od 1984. godine, Klop poručuje: Ne znamo šta nam se događa!

Da stvar bude još gora, u narednom kolu im u goste dolazi lider Mančester Siti

  • 0
Jirgen Klop Foto: AP/Tanjug

Poraz od Brajtona kod kuće u sredu veče (1:0) definitivno je potvrdio da se Liverpul nalazi u velikoj krizi i da će teško uspeti da odbrani naslov prvaka!

Ono što brine sve u klubu, kao i navijače, jesu loše partije na Enfildu gde Redsi nisu dali gol na tri uzastopna meča - što im je prvi put još od 1984. godine.

Takođe, dva puta zaredom su kod kuće izgubili još od 2012. godine, dok je Jirgenu Klopu prvi put otkako je 2014. došao da mu se ovako nešto desilo. Podsetimo, Liverpul je pre Brajtona poražen i od Barnlija 21. januara.

Redsi trenutno zaostaju sedam bodova u odnosu na Mančester Siti koji ima meč manje, a upravo će Građane dočekati i nedelju.

- Siti leti, a mi ne znamo šta nam se događa. Moramo odmah da nađemo neko rešenje. Ne izgledamo dobro, ni fizički ni psihički. Olako gubimo lopte - rekao je Nemac.

Zanimljivo je i to da je Liverpul donedavno vezao 68 utakmica bez poraza na svom terenu, a onda su im sve bodove odneli 16. i 17. tim na tabeli. Kada na to dodamo i 0:0 protiv Mančester junajteda, dolazimo do zaključka da Redsi u 2021. nisu dali gol na svom terenu u PL.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA