Osam utakmica suspenzije za brazilskog gologuzana: Izazvao masovnu tuču posle gola u 95. minutu

Stigla ga je zaslužena kazna

  • 0
tuča u brazilu Foto: twitter/TheCampeao

Brazil, osim bogate ponude vrhunskih fudbalera, ima i veliku ponudu pomalo luckastih fudbalera, čije ponašanje na terenu ponekad izlazi iz standardnih okvira. Usijane glave, temeprament, pasija za igrom i fudbalom, sve to zajedno često zna da pomuti razum fudbalerima koji onda prave prestupe poput onog koji je napravio Emerson Karioka sredinom decembra prošle godine.

On je na utakmici svog tima Sampaio Korea i Marise, koja je bila domaćin, postigao gol u 95. minutu koji je proslavio tako što je pred "kopom" navijača domaćeg tima pokazao zadnjicu, a bogami i genitalije.

Tim gestom je izazvao burnu reakciju pristalica Marise, toliko da su ovi uleteli na teren i krenuli u jurnjavu za Emersonom, koji je, ipak, uspeo da im utekne, ali nije mogao da izbegne kaznu od strane disciplinaca lige.

Ovaj momak je skupo platio svoj ispad, suspendovan je sa čak osam utakmica, koju će odraditi u svom novom klubu Portugeza de Rio, u koji je u međuvremenu prešao. Inače, gol koji je postigao bio je ključni da Sampaio Korea uđe u Karioka ligu.

Psoel meča je u svoju odbranu rekao da su ga navijači Marise konstantno vređali, i tada, i na ranijim utakmica, pa mu se sve skupilo, i zato je tako reagovao.

- Poslednje tri utakmice ovde me vređaju na isti način, nazivaju me raznim imenima, viču mi da sam lenština, pijanac, i debeli majmun. Bio sam iziritiran time. Tražim oproštaj od navijača Sampaio Koree, ali i od navijača Marise, od igrača, i svih koji zaista vole fudbal - rekao je tada Emerson.

Brzo nakon što im je fudbaler protivničke ekipe pokazao zadnjicu, navijači su utrčali na teren i nastao je opšti haos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA