≫ 

Ben ponovo na izlaznim vratima iz Zvezde: Crveno-beli traže dva miliona evra od Arapa

Fudbaler s Komora nikad bliži odlasku iz Ljutice Bogdana

  • 7
El Fardu Ben Foto: Marko Jovanović

Fudbaler Crvene zvezde, El Fardu Ben se nalazi pred izlaznim vratima kluba po ko zna koji put u prethodne dve godine, a ponovo su zainteresovani klubovi sa Bliskog istoka, iz Saudijske Arabije i Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Svaki prelazni rok do sada je dovodio u pitanje ostanak Bena u Beogradu, ove zime njegov odlazak je najizvesniji jer su dolascima Bakajoka, Falka, Srnića krilne pozicije popunjene, uskoro se očekuje i povratak Aleksandra Kataija na teren, dok i jedan od bonus igrača Željko Gavrić, takođe, igra na poziciji krila.

Najbliži odlasku fudbaler sa Komora je bio na leto 2019. godine, kada je klub postigao dogovor sa Al Sadom, međutim, Ben je bio nezadovoljan uslovima koje mu je klub iz Saudijske Arabije ponudio i ostao je u Beogradu.

Podsetimo, Ben te godine nije nastupao u grupnoj fazi Lige Šampiona jer ga klub nije registrovao na vreme, dok je Zvezda tragično ispala u grupnoj fazi od Olimpijakosa primivši gol s penala u poslednjim minutima utakmice.

Na leto 2020. najuporniji za potpis Bena je bio čovek na čiju inicijativu je i došao put Beograda. Vladan Milojević ga je želeo u svom Al Ahliju, međutim, zbog previše stranaca klub iz Džede je odlučio da stopira transfer.

Sada, šest meseci kasnije, ponovo se pominje odlazak Bena na Bliski istok. Klubovi iz Saudijske Arabije su najzainteresovaniji, dok Ben ima "zeleno svetlo" iz Zvezde ukoliko dođe unosna ponuda koja bi zadovoljila obe strane. Nezvanično, Zvezda za obeštećenje traži dva miliona evra.

Prelazni rok u  zemlji traje još dva dana, tako da će budućnost Bena, jednog od najboljih stranaca u novijoj istorji Crvene zvezde, biti poznata u narednih 48 sati.

Posle dvomesečne pauze nastavlja se srpska Superliga, i to danas od 16.30 vojvođanskim derbijem Vojvodina – TSC. Kvota na keca je 1,90, iks je 3,50, a dvojka 4,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina – TSC.

Video: Benova asistencija za gol Milunovića: Fudbaler zvezde postgao vodeći pogodak iz prekida

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krle

    5. februar 2021 | 10:58

    Najboljeg igrača dajete za 2 miliona... Pa dajte ljudi oćemo li ikad uzeti preko 7/8 miliona za nekoga. Ako neko ima para to su arapi, šta je njima par miliona, koliko ne znamo da poslujemo ovo je strašno..

  • Drekavac

    5. februar 2021 | 11:38

    Svi ovi sto ste ih nabrojali ne vrijede zajedno kao Ben, imam utisak da cim neko zablista u Zvezdi gledaju da ga se otarase.

  • Zoki

    5. februar 2021 | 12:27

    Od 5.mil dodjosmo do 2 mil, ista prica za svaki transfer. Znajuci doktora ide ovo jos dole isto kao i nasa C.Zvezda ,samo sto pojedinci ne vide ili nece da vide!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA