Pepe plakao zbog povrede saigrača, portugalska javnost još u šoku zbog horor pada Nanua

Napominjemo da video može biti uznemirujuć

  • 2
Nanu, povreda Foto: Twitter / Printscreen

Portugalska fudbalska javnost još je u šoku nakon horor povrede koju je doživeo napadač Porta, Nanu. On je na utakmici sa Belenensešom imao strahovit pad, nakon kojeg je izgubio svest i zbog čega je morao da bude transportovan u bolnicu na hitno lečenje.

Brojni njegovi saigrači, ali i fudbaleri protivničkog tabora stajali su nepomično na terenu, a moglo se videti da su pojedini i plakali, među kojima je bio i čuveni Pepe. Povodom čitave situacije morao je da se oglasi i Porto, koji naglašava da je fudbaler povredio kičmenu moždinu.

- Nanu izdrži, brzo se oporavi! Nanu je imao potres mozga i povredu kičmene moždine sa gubitkom znanja gde se nalazi. U ovom trenutku je stabilno, svestan je i već orijentisan u vremenu i prostoru. Pregledi obavljeni u bolnici nisu otkrili nikakve promene u kliničkom stanju. U bolnici će nastaviti da ga nadgledaju – stoji u saopštenju kluba.

Pad se dogodio pred sam kraj meča, u 86. minutu, kada je fudbaler pojurio jednu loptu i sudario se sa golmanom, zbog čega je pao direktno na glavu. Morao je da bude iznet na nosilima, ali je dobro što je uspeo da povrati svest u međuvremenu.

Nadamo se da će Nanu uspeti da se oporavi od ove stravične povrede. Zaključimo i da je meč između Belenenseša i Porta završen bez golova.

Video: Terzić i Mrkela se vakcinisali protiv korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    5. februar 2021 | 14:25

    Bas sam se uznemirio,evo ne znam sad sta da radim,pripade mi dan bezveze...

  • rikimil

    5. februar 2021 | 13:53

    Teška povreda, neviđeno na utakmicama. Očekuje se oporavak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA