Srbin najbolji fudbaler meseca januara u Seriji A: Sergej Milinković-Savić pokupio laskavo priznanje

Odlične igre igrača Lacija donele su mu nagradu

  • 8
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Fantastično priznanje za Segeja Milinković-Savića! Fudbaler Lacija proglašen je za najboljeg igrača meseca januara u Seriji A, a nagrada će mu biti uručena pred nedeljni okršaj protiv Kaljarija.

Srpski fudbaler postigao je jedan gol, ali je bio jedan od najzaslužnijih za lepršavu igru svog tima u italijanskom šampionatu tokom minulog meseca. Lacijali nijednom nisu poraženi, odigrali su samo nerešeno sa Đenovom i to 3. januara, a od tada su naređali šest pobeda.

U obrazloženju se navodi da sa izvanrednom statistikom gotovo da nije imao konkurenciju među zvezdama italijanskog šampionata.

- Sergej Milnković-Savić se dokazao kao jedan od najvećih zvezda u Seriji A. Reč je o kompletnom fudbaleru, koji ima uticaj na sve faze igre. Proteklog meseca je svojim tehničkim, atletskim i liderskim sposobnostima obezbedio Lacio visok nivo igre, što je za posledicu imalo šest uzastopnih pobeda – kaže prvi čovek Serije A, Luiđi di Sijervo.

Pored jednog gola, Sergej Milinković-Savić upisao je i dve asistencije, ali očigledno je da to nije imalo presudan uticaj koliko njegovo prisustvo i vođstvo na terenu. Videćemo da li će serija biti nastavljena protiv Kaljarija.

Video: Terzić i Mrkela se vakcinisali protiv korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MENADJER

    5. februar 2021 | 15:16

    Posebno je jak u fazi odbrane 🤣😜⚽️Zato je smjenjen Muslin koji to nije prepoznao-sram ga bilo 😱

  • Febo

    5. februar 2021 | 14:41

    I kolko sad vredi,jel doso bar do 200 meleona

  • Nscz

    5. februar 2021 | 15:24

    Predlazem da svaki dan imamo rubriku Sadik i procenti vs. Sergej i 200 miliona. Divne teme o kojima citamo svakodnevno a svi znamo da od toga nema nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA