≫ 

Nepopravljivi Lalatović, isključen je već na poluvremenu prve utakmice u nastavku sezone!

Trener Vojvodine je prenaglio u protestima kdo glavnog suije Srđana Jovanovića posle prvog poluvremena, pa ga je ovaj isključio

  • 23

Zapaljivi temperament trenera Vojvodine Nenada Lalatovića proključao je već na poluvremenu prve utakmice nastavka sezone u Superligi Srbije, na meču Novosađana i TSC-a, što ga je brzo koštalo isključenja.

Trener "lala" bio je nezadovoljan nekim odlukama sudije Srđana Jovanovića, na to je i želeo da mu ukaže, ali je pritom bio neprijatno uporan i moguće rekao nešto što ne bi trebalo, te mu je najbolji srpski sudija pokazao crveni karton.

Nije stajao Lalatović sa pridikama, Jovanovića je mirno slušao trenera Novosađana, koji nije prestajao ni kada je arbitar preteći posegao za kartonom, pa se predomislio. Nastavio je bez obzira na rizik da dobije crveni karton, što se na kraju i dogodilo.

Vojvodina, koja gubi rezultatom 1:0, u drugom poluvremenu će igrati bez direktnih komandi Lalatovića sa klupe.

Strelac gola za TSC bio je bivši bek Zvezde Marko Petković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ha

    5. februar 2021 | 18:14

    Cirkusant

  • Lepi

    5. februar 2021 | 18:14

    Definitivno,nije sam svoj.

  • MARKO CRNO BELI

    5. februar 2021 | 18:26

    Odavno sam rekao da ovog šarlatana od trenera, udaljiti iz srpskog fudbala. Naučnen na nameštanje utakmica ali ne ide uvek. Tako mu onog krsta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA