≫ 

Krstajić pokorio Karađorđe, pomogao mu bivši bek Zvezde, za Lalatovu nervozu

Vrlo interesantan meč odigrali su Vojvodina i TSC, gosti na kraju bolji za gol u režiji bivšeg desnog beka Crvene zvezde; Trener Voše isključen već na poluvremenu

  • 2

Debi Mladena Krstajića na klupi TSC-a iz Bačke Topole završen je na najbolji mogući način po bivšeg selektora srpske reprezentacije - pobedom na "Karađorđu" protiv Vojvodine rezultatom 1:0, na startu prolećnog dela sezone u Superligi.

Strelac jedinog gola za goste bio je bivši bek Crvene zvezde Marko Petković u 30. minutu.

Vrlo borben i dinamičan meč pretendenata na evropsku poziciju obeležio je i isključenje trenera "Lala" Nenada Lalatovića na poluvremenu, zbog nešto burnijeg prigovora glavnom sudiji Srđanu Jovanoviću.

TSC je došao do 30. boda i 7. mesta na tabeli, ali i treće uzastopne pobede, dok je Vojvodina ostala na trećoj poziciji propustivši priliku da pretekne Partizan koji ima dva boda više.

Najlepši momenat meča, ujedno i ključni, bila je upravo akcija koja je prethodila golu, u režiji Lukića i Zeca, ponajboljih igrača danas. Najbolji strelac TSC-a je sjajnim dodavanjem proigrao brzonogog Zeca, čiji je udarac odbranio golman "Lala", ali ne i onaj Petkovićev nakon što je bek gostiju pratio akciju i loptu smestio u mrežu.

Bio je to, ispostavilo se, gol za pobedu i tri boda, ali daleko od toga da je manjkalo uzbuđenja u nastavku.

Vojvodina je u drugom poluvremenu zaigrala agilnije, ofanzivu je pojačao Čović sa klupe, a upravo su on i Veljko Simić propustili najbolje šanse, tačnije bili najbliži postizanju gola. Centimetri su odlučivali posle njihovih udaraca, pa se može konstatovati da su gosti i uz malo sreće pokupili bodove na "Karađorđu".

Superliga, 20. kolo

Petak

Vojvodina - TSC 0:1

(Petković 30)

Subota

Inđija - Čukarički 13:00

Metalac - Radnički 15:00

Radnik - Voždovac 15:00

Zlatibor - Spartak 15:00

Partizan - Napredak 17:00

Nedelja

Novi Pazar - Crvena zvezda 13:00

Bačka - Mačva 15:00

Javor - Mladost 15:00

Rad - Proleter 15:00

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA