≫ 

Inter sad "kolo vodi" u Seriji A, Firenca lako osvojena, ovaj tim ima šampionski šmek

"Neroazuri" došli do lagane pobede

  • 0
inter Foto: Tanjug/Ap

Serija A ima novog lidera, lokacija nije promenjena, samo je Milan "prepustio" palicu Interu koji je na najbolji način odradio svoj posao u šampionskoj trci - pobedio je Fiorentinu u gostima rezultatom 2:0.

Do nedelje "neroazuri" će se šepuriti na čelnoj poziciji "kalča", na potezu su sada "rosoneri" koji svoj meč igraju taj dan protiv Krotonea.

Ekipa Antonija Kontea je u Firenci ispoljila sve kvalitete tima koji pretenduje na najviši plasman. Dominacija od samog starta, presing i prilike koje su se ređale sa protokom vremena, uz, rekosmo, potpunu kontrolu situacije na terenu.

Iz takvog odnosa snaga "izrodio" se i vodeći gol u režiji Nikoloa Barele, i to vrlo efektan, pošto je sa nekih 18-19 metara pogodio dalji ugao golmana domaćeg tima Dragovskog.

Pogledajte majstoriju Barele kojom je Inter poveo u Toskani.

Nastavak je doneo brzi gol Intera koji je poprilinčno "ubio" utakmicu, a strelac je bio Ivan Perišić, mada barem poal zasluga za gol idu na račun asistenta Ašrafa Hakimija.

Marokanac je potvrdio veliku formu prodorom posle pravovremenog pasa saigrača, istina njegov čuvar, Brazilac Igor je u toj situaciji posrnuo i pao u duelu, pa je imao svo vreme ovog sveta da pogleda raspored saigrača pred golom ,i onda pronađe najbolje rešenje.

Perišić je imao zaista jednostavan zadatak.

Za domaći tim od starta je igrao Dušan Vlahović, a u timu nije bilo Nikole Milenkovića koji je odradio prvi od dva meča suspenzije zbog namernog udaranja glavom igrača Torina.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA