Voždovac doveo još dva pojačanja poslednjeg dana prelaznog roka

Ekipa iz naselja Braće Jerković dovela dva bivša igrača

  • 0
Lazar Stanisavljević Foto: MN Press

Poslednjeg dana prelaznog roka na Krov su se vratila dva igrača koji su već nosili dres Voždovca - Aleksandar Stanisavljević i Lazar Arsić.

Posle Austrije, Mađarske, Izraela i Кazahstana, došlo je vreme da 31-godišnji fudbaler ponovo postane Zmaj. U sezoni 2019/20 osvojio je simpatije navijača, a da je veoma cenjen igrač govori to koliko su mu se obradovali saigrači, stručni štab i uprava kluba.

- Stanisavljević je izuzetan fudbaler i drago nam je što je ponovo deo Voždovca. Pored njegovih igračkih kvaliteta, verujem da će svojim iskustvom pomoći našem mladom timu. Ponosni smo što naši bivši igrači Voždovac doživljavaju kao svoj drugi dom i uvek se rado vraćaju na Кrov- istakao je generalni direktor, gospodin Miloš Mirković.

Posle Aleksandra Stanisavljevića, ugovor sa Voždovcem do kraja sezone potpisao je i Lazar Arsić. Tridesetogodišnji Beograđanin, za Zmajeve je nastupao 2019. godine, posle čega ga je fudbalski put odveo u Aziju, u Кinu i Južnu Кoreju.

Lazar Arsić Foto: MN Press

- Mnogo sam srećan zbog povratka u Voždovac. Кada sam odlazio sa Кrova pre dve godine, govorio sam o osećaju koji imam ovde, o porodičnoj atmosferi i ljudima u klubu. Neće biti teško prilagoditi se, dok na terenu od mene možete da očekujete maksimalno zalaganje i posvećenost - rekao je Arsić po potpisivanju novog ugovora sa starim klubom.

U uzbudljivoj završnici prelaznog roka poput one koja nas očekuje na samom terenu, mladom sastavu dodati su igrači sa iskustvom.

Video: Žreb za Kup: Partizan čeka Voždovac, Zvezda - IMT

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA