≫ 

Zgodna Šveđanka Kosovare hit u Španiji, dala je tri gola za Real za dva i po minuta!

Neverovatan učinak ove devojke

  • 0
kosovare aslani Foto: youtube/Woso Uncut

Fudbalerka Reala Kosovare Aslani (31) zaista je zaslužila punu pažnju medija i javnosti u subotu zbog nesvakidašnjeg učinka na utakmici španske lige sa Valensijom. Ova devojka je postigla sva tri gola u pobedi svog tima od 3:1, i to za manje od tri minuta, tačnije 155 sekundi.

Kosovare, inače rođena Šveđanka od roditelja migranata sa Kosova, koji su joj i dali simbolično ime, zablistala je na "Valdebebasu" u periodu od 66. do 69. minuta, a krenula je u seriju u velikom stilu - pogotkom "ala" Ronaldo iz slobodnog udarca.

Stav prilikom zaleta neodoljivo je podsetio na pozu Portugalca pre udarca, posle toga usledio je razoran i precizan šut Aslanijeve, u 66:39 minutu.

Drugi pogodak bio je još jedna njena mala majstorija, lob posle kiksa protivničke igračica, u 67:46 minutu.

Konačno, het-trik je kompletirala u 69:14 minutu, našla se u pravo vreme na pravom mestu i pokupila centaršut sa desne strane. Španski komentator bio je oduševljen ovim ekspresnim "rafalom" Kosovarke, moguće najbržim u svetskom fudbalu.

Aslani je u karijeri, osim u Realu, igrala u Linkepingu, u tri navrata, Čikagu, Pari Sen Žermenu i Mančester sitiju.  Dugi niz godina je standardna reprezentativka Švedske.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kosovare Asllani (@asllani9)

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Kosovare Asllani (@asllani9)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA