Ko bi rekao? Varan sa dva gola sačuvao Real bruke na gostovanju protiv fenjeraša

Velika muka Blankosa, ali i upisana tri boda

  • 4
Rafael Varan Foto: Tanjug / AP

Ko bi rekao da će Rafael Varan biti heroj Real Madrida na gostovanju fenjerašu Hueski i da će ih on faktički izvaditi iz blata i doneti im sva tri boda? Ali eto, kockice su se nekako poklopile da baš ovaj fudbaler postigne oba pogotka na današnjem gostovanju Blankosa. Nije sve išlo kao med i mleko, ali je madridski tim ipak izbegao blamažu – 1:2 (0:0).

Prvo poluvreme proteklo je bez golova, ali je Real imao terensku inicijativu. Blankosi su propustili šansu da kapitalizuju veliki posed lopte, pa ih je kazna sačekala gotovo odmah po povratku sa velikog odmora.

Sjajnu kontru razvili su momci iz domaćeg sastava, Šinđi Okazaki je u 48. minutu dodao loptu do Havijera Galana, koji je uspeo da smesti loptu u mrežu i nagovesti dramu na ovoj utakmici, iako se to realno nije očekivalo, s obzirom na to da se Ueska nalazi na poslednjem mestu na tabeli.

Nije ta prednost dugo ni potrajala, pošto je samo sedam minuta kasnije Rafael Varan uspeo da se snađe i da nekako ugura loptu iza protivničkog golmana u šesnaestercu. Preostali deo meča protekao je u ofanzivi Real Madrida, koja je doduše bila prilično jalova, ali je gol na kraju ipak došao kao „nagrada“.

Igrao se 84. minut kada je Kros dobro centrirao, a Varan je sačekao odbitak koji je golman domaćih uspeo da mu smesti pravo na nogu. Ovaj je opalio po lopti i po drugi put počeo da slavi, jer je ovoga puta, ispostaviće se, doneo sva tri boda Kraljevskom klubu.

Blankosi su sada drugi na tabeli sa 43 osvojena boda sa sedam bodova manje i dve utakmice više od prvoplasiranog Atletika. Trećeplasirana Barselona je tri poena iza, ali ima meč manje, dok Ueska ostaje poslednja sa samo 16 bodova iz 22 utakmice.

PRIMERA – SUBOTA

Levante – Granada 2:2 (1:1)

Ueska – Real Madrid 1:2 (0:0)

18.30: Elče – Viljareal

21:00: Sevilja - Hetafe

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 6+4+3=2

    6. februar 2021 | 18:57

    kako javljaju marka i as real dovodi mitrovica iz fulama treba im neko za odrzavanje trave

  • 6. februar 2021 | 20:11

    satrovacki ne vara , varane

  • Lr

    6. februar 2021 | 19:29

    Ako se setimo I Ls je Zidan uzeo na veliku srecu tako da nece Jo's dugo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA