≫ 

Postao najbolji strelac sa prostora bivše Jugoslavije u Seriji A: Pandev još nije spreman za penziju

Pandev je pogodio protiv bivšeg tima, Napolija, a onda se podsetio dana kada je bio domaći na San Paolu.

  • 1
goran pandev Foto: Tanjug/Ap

Najpoznatiji makedonski fudbaler i član Đenove Goran Pandev dobio je titulu najboljeg strelca iz bivše Jugoslavije u italijanskom šampionatu, a sa 37 godina još uvek nije siguran da li želi da ide u penziju.

Pandev je u dosadašnjem delu karijere postigao 97 golova u Seriji A - 24 za Đenovu, 19 za Napoli, 5 za Inter, 48 za Lacio i jedan za Ankonu, a nakon velikog pečata na "čizmi" spreman je i da sa kapitenskom trakom predvodi Severnu Makedoniju na Evropskom prvenstvu.

- Teško se oporavljam od povreda, ali i dalje uživam u fudbalu i osećam se dobro na terenu. Moje misli jesu usmerene ka tome da se penzionišem na Eura, ali to se još uvek ne zna... Videćemo - rekao je Pandev.

Pandev je pogodio protiv bivšeg tima, Napolija, a onda se podsetio dana kada je bio domaći na San Paolu.

- Proveo sam prelepe tri godine u Napoliju. Imaju odličan tim, ali povrede i korona virus im ne daju mira. Siguran sam da će doći do forme ove sezone - naveo je Pandev.

PSŽ je trenutno tek treći u Francuskoj, što je za Parižane poražavajuće, a večeras (21.00) idu na noge Marselju koji je, istina, u veoma lošem trenutku. Kvota na PSŽ je 1,45, dupla šansa 1X je 2,70, a 3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Marselj – PSŽ.

Video: Sjajan prodor Sume i pas za Markovića koji pogađa za 3:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA