Škuntelar baš kad je najpotrebnije! Nekadašnji napadač Partizana zacementirao pobedu Monpeljea

Srpski igrač golom u poslednjem minutu regularnog dela razrešio pitanje pobednika

  • 2
Petar Škuletić Foto: Youtube / Printscreen

Fantastičan duel su u okviru šampionata Francuske odigrali Monpelje i Dižon, a bodovi su pripali domaćima. Četiri pogotka su „strpali“ momci sa Azurne obale, a među njima je bio i Petar Škuletić, koji je golom u prvom minutu nadoknade i definitivno potvrdio da će bodovi ostati na jugu Francuske – 4:2 (0:1).

Kladioničarskim rečnikom gledano, bio je ovo duel „iz dvojke u keca“, pošto je Kulibali već u petom minutu doveo goste u prednost, a minimalna prednost za Dižon ostala je na snazi sve do velikog odmora. Odmah po povratku videli smo veliki preokret u režiji Laborda.

Ovaj fudbaler je prvo zatresao mrežu gostiju u 48. minutu, a potom je to učinio u 56. minutu i već je nagovestio da bi tri boda mogla da pripadnu Monpeljeu. Kada je Savanije povisio na 3:1 u 61. minutu, a Kulibali dobio crveni karton nekih desetak minuta kasnije, činilo se da neće biti drame. Međutim...

U 88. minutu dosuđen je kazneni udarac za goste koji je realizovao Konate, a onda se Petar Škuletić našao kao spasilac. On je nakon odličnog centaršuta iz prekida uspeo da zatrese mrežu gostiju i tako postigne svoj prvi gol u dresu francuskog kluba.

Monpelje je izašao iz serije utakmica bez pobede, pa je trijumfom skočio na 11. mesto na tabeli, dok je Dižon ostao na 19. mestu sa svega 15 poena iz 24 odigrane utakmice i ozbiljan je kandidat za selidbu u niži rang.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA