Alvaro šutnuo Nejmara u glavu kod prvog dodira s loptom, hteo da ga povredi, ali ga je stigla karma

Rat dvojice fudbalera se nastavlja

  • 0
Alvaro Gonzalez, Nejmar Printskrin: Twitter/ Neymoleque

Fudbal donosi mnoge sjajne stvari, međutim, tu su i one loše i ružne. Prepucavanja preko društvenih mreža, govor mržnje, "tuče" na terenu... Alvaro Gonzales i Nejmar su čak otišli i korak dalje jer njihv rat traje već nekoliko meseci.

Sve je počelo u drugom kolu Lige 1, na utakmici između PSŽ-a i Marselja. Rezultat ove utakmice je bačen u drugi plan, a utakmica je završena sa masovnom tučom i čak pet crvenih kartona.

Tokom čitavih 90 minuta, Nejmar i Alvaro su vodili rat koji je eskalirao upravo tučom na samom kraju utakmice. Deblji kraj je izvukao upravo Brazilac, jer je on jedan od pet igrača koji su dobili crveni karton u samom finišu utakmice. Razlog je udaranje Alvara s leđa.

Pobeda u rezultatskom smislu pripala je Alvaru, jer je njegov Marselj slavio sa 0:1, Tovan je bio strelac jedinog gola na meču.

Nakon utakmice, Nejmar je optužio fudbalera Marselja za rasizam. Međutim, usled nedostatka dokaza optužbe su odbačene a oni će dobiti svoju "drugu rundu" veoma uskoro...

Samo nekoliko meseci kasnije, fudbaleri ove dve ekipe su se sastali u Superkupu Francuske. Brazilac je ovu utakmicu počeo s klupe, ušao je u 65. minutu, dok je u 85. minutu pretvorio penal u gol i time je doneo ovaj trofej Parižanima.

Ponovo, rezultat i nije bio toliko bitan, pogotovo za Španca iz Marselja. Alvaro je iskoristio svaku priliku da udari i čak da pokuša da povredi Brazilca.

Nakon utakmice na svom tviter nalogu, Nejmar je okačio sliku i direktno je prozvao Španca porukom.

Kralj, zar ne Alvaro?

Ubrzo nakon toga stigao je odgovor i s druge strane.

Roditelji su me uvek učili da bacam smeće. Svakako, napred OM!

Nakon toga su njih dvojica razmenili još par poruka, Alvaro je rekao Nejmaru kako mu je teško jer živi u senci najvećeg ikada (Pele), dok je Brazilac odgovorio da Alvaro zapravo živi u njegovoj senci i da treba da bude srećan jer je sad konačno poznat.

S velikim nestrpljenjem se iščekivao novi duel ove dve ekipe, novi duel ova dva fudbalera.

Nešto manje od mesec dana je bilo potrebno da se sačeka na sledeći meč u okviru Lige 1.

Fudbaler PSŽ-a je tek izašao iz povrede, pa je s toga počeo meč s klupe, dok je s druge strane stub odbrane Marselja upravo činio Alvaro.

Negde oko 65-og minuta na tabli četvrtog pomoćnog sudije je zasijao zeleni broj 10.

Odmah po ulasku, nakon jedne duge lopte, Brazilac ju je primio a Alvaro je video to kao sjajnu priliku da ga povredi i da mu tako "vrati" za neke stvari. Na sreću svih u Parizu, Alvaro je "samo" dokačio Nejmara po licu i ramenu kramponima.

 

Da izreka "Sve se jednom vraća" stvarno postoji, videlo se samo nekoliko sekundi kasnije u nastavku tog napada. Bez obzira na to što je dobio udarac, nastavio je da trči, ušao u šesnaesterac, Alvaro je pokušao da ga saplete i na taj način je sam sebe povredio.

Ubrzo nakon tog duela, Alvaro Gonzalez je bio primoran da napusti igru.

Sve u svemu - Karma ili bolji naziv poetska pravda.

Video: Ibra luduje uz Nadu Topčagić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA