≫ 

Kako su ovi ljudi upravo izveli korner? Igrači Karlsruea iznenadili goste, ali nisu postigli gol

Svakako, ovakvo izvođenje udarca iz ugla privuklo je veliku pažnju fudbalske javnosti

  • 0
FK Karlsrue - FK Jan Regenzburg korner Foto: Twitter / Printscreen

Nije tajna da su korneri postali jedno od najvećih oružja u modernom fudbalu. Ukoliko u timu imate dobrog skakača, odradili ste pola posla, ali je jedno izvođenje udarca iz ugla iz nemačke Cvajte ovog vikenda privuklo dosta pažnje.

Naime, na susretu između Karlsruea i Regensburga fudbaleri domaće ekipe su se odlučili za potpuno nekonvencionalno izvođenje, tokom kojeg je samo jedan igrač bio u kaznenom prostoru kada je lopta poletela ka petercu.

Gosti nisu znali kako da se postave za ovu situaciju, unezvereno su gledali na sve strane, a potpuni haos je nastao kada su se fudbaleri domaćih zatrčali ka njima nakon što je lopta poletela iz ugla. Očigledno je da su oni imali već dogovorene pozicije, koje su uvežbavali na treningu.

Na kraju su čak uspeli da upute udarac ka golu, ali je on izblokiran i nisu uspeli da postignu pogodak. Bilo kako bilo, ovaj način izvođenja je oduševio fudbalsku javnost, pa neće biti čudno ukoliko u budućnosti vidimo još ovakvih situacija širom Starog kontinenta.

Meč između Karlsruea i Jan Regensburga završen je bez pogodaka, a gosti su završili sa utakmicu sa igračem manje, pošto je u 78. minutu isključen Benedikt Gimber.

Video: Pčele se rojile oko korner zastavice a Brazilci ih sve divljački potrovali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA