„Potreban nam je lider poput Zlatana“: Hoće li Ibrahimović i naredne sezone ostati u Milanu?

Nije nerealno i da se švedski fudbaler penzioniše, ako je verovati Maldinijevim rečima

  • 2
Milan Crotone Foto: Tanjug/AP

Bliži se dan kada će Crvena zvezda i Milan na stadionu „Rajko Mitić“ ukrstiti koplja u okviru Lige Evrope. Za to vreme, italijanski klub beleži sjajne rezultate u Seriji A, a naročito raspoložen je Zlatan Ibrahimović, za kojeg se u ovom timu nadaju da će produžiti ugovor na kraju sezone.

Saradnja Ibrahimovića i Milana ističe ovog leta, pa su u klubu već spremni da Šveđaninu ponude novi ugovor. Međutim, kako i sam Paolo Maldini ističe, nastavak saradnje još nije u potpunosti siguran, jer je Zlatan u zrelim godinama.

- Rekao nam je da će odluku o novom ugovoru doneti zavisno od toga u kakvom se stanju bude nalazilo njegovo telo. Ako nastavi ovako, ne vidim razlog zašto ne bi nastavio. Jedan smo od najmlađih sastava u Evropi i potreban nam je lider poput Zlatanaistakao je Maldini za italijanske medije.

Šveđanin se u januaru 2020. godine vratio na San Siro, a ove sezone je na 17 mečeva postigao čak 16 golova, pa je sumanuto govoriti koliko bi Milan „patio“ bez jednog od svojih najboljih strelaca. Jedan je od najzaslužnijih što se Milan nalazi na liderskom mestu Serije A.

Video: Ibra luduje uz Nadu Topčagić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miroslav Vaselic

    9. februar 2021 | 00:34

    Penzija odma posle dvomeca saljega DEKI u privremenu invalidsku jer se od ovog nece oporaviti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA