≫ 

Moćni general sprečio dolazak napadača u Vojvodinu

Čabula ostaje u Zambiji, barem do leta

  • 3
Emanuel Čabula Emanuel Čabula Printskrin: Youtube/Nir Karin

Iako je već bio viđen u crveno-belom dresu, zambijski napadač Emanuel Čabula ove zime nije pojačao Vojvodinu!

A razlog zbog kog je reprezentativac Zambije ostao u domovini, odnosno nije stigao u Novi Sad, je bizaran - transfer je stopirao tamošnji moćni general.

- FK Vojvodina je prihvatio sve Čabuline uslove, a sam igrač bio je izuzetno srećan zbog toga što će doći u našu sredinu i zaigrati u crveno-belom dresu. Nažalost, umešao se tada određeni general iz njegovog kluba u Zambiji, čovek koji se tamo pita i donosi odluke - rekao je sportski direktor Voše Milan Kosanović za "Dnevnik" i dodao:

- On nije shvatio da prelazni rok ističe i da zato igrač mora brzo da potpiše ugovor koji smo mu poslali. Taj paraf je izostao, period transfera je završen i od Čabulinog dolaska u Novi Sad, na njegovo i naše veliko razočaranje, ove zime nema ništa.

Međutim, daleko od toga da su Novosađani odustali od Čabule.

- Nastavićemo da pratimo igre Zambijca, jer ćemo na leto, kako stvari stoje, pokušati da završimo čitav posao, kako bi on došao u naš klub. Nije nam se dalo da sada realizujemo njegov transfer, ali dobrog fudbalera valja i sačekati, ukoliko je to potrebno.

>>> Juventus je u prvom meču polufinala Kupa Italije slavio sa 2:1 u Milanu i večeras (20.45) u revanšu ostalo mu je da dovrši posao. Kvota na keca je 2,70, kao i na dvojku, dok je iks 3,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Inter.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • мали мусави мандов

    9. februar 2021 | 16:48

    Куме, ниси више у нашу чергу, па да овако бесрамно заобилазиш истину... Знам, лаж је у нашу цигањску крв ДНК-а, ал' треба да се контролишеш бре! Једва те запослицмо у тај, твој Нови Сад - да нам биднеш "тројански коњ", да простиш на изражавање. Немо' сад и то да упрскаш ко ћуран мотку, бре!

  • SRB IN CG

    9. februar 2021 | 20:50

    A odakle vam đenge za transfer kad u Voši nemate ni za leba,tako barem Lalat reče...?!

  • NSCZ

    9. februar 2021 | 12:20

    General Dulo sigurno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA