≫ 

Potpredsednik Partizana podneo ostavku: Vuletić napustio crno-bele!

Posle pet godina na funkciji čelnik crno-belih napustio klub iz Humske

Vladimir Vuletic, FK Partizan, ostavka Vladimir Vuletić podneo ostavku u FK Partizan; Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: MN Press

Potpredsednik PartizanaVladimir Vuletić, podneo je danas ostavku na pomenutu funkciju i posle pet godina rada u najužem rukovodstvu napustio klub iz Humske, saznaje Telegraf.

Vuletić je na ovoj funkciji bio poslednjih pet godina, a posle sastanka u klubu, odlučio je da prepusti svoje mesto drugome i da ode iz kluba.

Vladimir Vuletić je poslednjih godina bio neko ko je u medijima često davao provokativne izjave, posebno na račun čelnika rivalskog kluba - Crvene zvezde.

Tokom boravka u Partizanu osetio je slast titule 2017. godine, kada su se crno-beli okitili duplom krunom.

Video: Policija pretresa prostorije Grobara na južnoj tribini: Duge cevi na stadionu Partizana

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brooka

    9. februar 2021 | 14:18

    Pacovi prvi napuštaju brod koji tone, tako da se ne hvataš Stepinih citata. Da si frajer ostavku bi dao ranije. Drago mi je što nestaješ iz fudbalskog sveta, pojava ti je škodljiva.

  • Bixy

    9. februar 2021 | 14:28

    Ne spadam ni u one koji veruju ni koji ne veruju profesoru Vuletiću. Jedino ga pitam: Ako ste znali, a trebalo je da znate, šta se radi u Humskoj, zašto o tome niste obavestili one koji bi to, kako vi kažete, pravno obradili i blagovremeno sankcionisali? A ako ste ih obavestili a oni nisu ništa preduzeli, zašto o tome niste obavestili javnost? To je Vama profesore, moja najveća zamerka. Nadam se ne samo moja.

  • Zis

    9. februar 2021 | 15:34

    Prvo da se uhapsi i da kaze sta on zna o Velji,i ko je dao njemu platu u klubu i to od 5.000 evra,pa tek onda ako nema elemenata za zatvor da das ostavku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA