Elitni fudbal oko Srbije: Posle Budimpešte i Bukurešt dočekuje evropske velikane zbog korone

Atletiko Madrid i Čelsi igraće u rumunskoj prestonici

  • 1
atletiko madrid lokomotiva Foto: Tanjug/Ap

Kao što je to ranije bilo najavljeno, meč između Atletiko Madrida i Čelsija biće odigran u Bukureštu umesto u španskoj prestonici. To je samo jedna od niza selidbi, koje su engleski klubovi pretrpeli tokom poslednjih nekoliko dana.

To znači da će se elitni fudbal igrati naširoko u našim zemljama okruženja, pošto je UEFA odlučila da premesti dva duela nemačkih i engleskih klubova u Budimpeštu. Na stadionu „Ferenc Puškaš“ će igrati Borusija Menhengladbah i Mančester siti, odnosno Lajpcig i Liverpul sa nekih sedam dana razlike.

Ni Mančester junajted neće gostovati na severu Španije, već će svoj meč protiv Real Sosijedada morati da odigra u Torinu. A najgore je prošao Arsenal, koji će oba duela sa Benfikom odigrati na neutralnom terenu – jedan u Rimu, a drugi u Atini.

Sve se naravno dovodi u vezu sa novim, zaraznijim sojem koronavirusa koji je otkriven u Velikoj Britaniji. Zbog toga su brojne evropske zemlje ukinule letove kao Ostrvu i zabranile njihovim građanima ulazak u zemlju.

Što se tiče meča između Atletika i Čelsija, termin nije promenjen. On će se igrati u Bukureštu 23. februara od 21:00 časova. Istovremeno, čelna kuća fudbala se zahvalila klubovima na saradnji i tome što je omogućeno da meč dvomeč protekne bez problema.

Video: Marijana morala da silazi na teren da reši problem: Novo ludilo Nika Kirjosa i klinč sa Srpkinjom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA