≫ 

Veljkov slom protiv lidera u poslednjih 5 minuta, Redingu je "suđeno" doigravanje za Premijer ligu

Tim našeg trenera poražen od Brentofrda 3:1 i ostaje na sigurnoj poziciji koja garantuje razigravanje za Premiejr ligu

  • 1
Veljko Paunović Foto: Streamja

Fudbaleri Redinga bili su tako blizu osvajanju velikog boda protiv lidera Čempionšipa Brentforda, imali su 1:1 do 86. minuta, međutim gosti su sa dva gola u samoj završnici potvrdili sjajnu formu i prvo mesto, ispred dojučerašnjeg lider Noriča.

Reding ostaje u grupi timova koji pretenduju na doigravanje za mesto u Premijer ligi, Paunovićev tim je trenutno 5. sa 48 bodova, na lepom odstojanju od sedmoplasiranog Midlzbroa, prvog tima plej-of "ispod crte" - kojem beži osam bodova.

Nije slutilo na ovakav ishod meča na "Madejskom" nakon pola sata igre, Reding je vodio golom Lukasa Žoaoa iz penala, te su gosti bili u situaciji da jure rezultat.

Ipak, već do poluvremena su ga anulirali preko najboljeg igrača utakmice, bivšeg školarca Arsenalove akademije Džoša Dasilve, a isti igrač je u 86. minutu preokrenuo i najavio trijumf Brentforda.

Uz Dasilvu istakao se i Ivan Toni, asistent kod prva dva gola, i strelac trećeg kojim je tim trenera Tomasa Franka potvrdio tri boda i preuzimanje čela tabele od Noriča.

"Kanarinci", koji su dugo vodili an tabeli, u psoeldnja tri koal nisu upisali trijumf, u ovoj rundi su i poraženi, te je došalo do promene na vrhu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA