≫ 

Isko je pao nisko: Zaboravljeni plejmejker nervirao trenera nameštanjem kose minut i po

Poptuna nonšalancija kod Španca pre ulaska u igru

  • 4
isko Foto: youtube/Planeta Madridista

Fudbaler Real Madrida Isko odigrao je 13 minuta protiv Hetafea, bila je to još jedna njegova utakmica koju je krenuo sa klupe, a čini se da je sve manje potreban Zidanu. Tako se i ponaša.

Španski mediji su "uhvatili" Iska pred zagrevanje, imali su i šta da prikažu: nekadašnji reprezentativac je skoro minut i po, tačnije 80 sekundi, nameštao kosu pre nego što je krenuo da se zagreva sa pomoćnim trenerom.

Neverovatna ravnodušnost Iska viđena je na delu. Umesto da odmah krene sa pripremom svog tela za ulazak u meč, njemu je to bila sporedna stvar, a glavna je bila kosa, i kako će je uvezati, srediti i pripremiti za meč.

Prvo je kvasio kosu nekoliko puta, potom je skupljao pozadi da može da je uveže u rep, a tek onda je krenula prava patnja kad je krenuo da je vezuje. Potrajalo je to, pa ga je trener opominjao, međutim Isko se nimalo nije potresao. Nastavio je u laganom ritmu, kao da se tek probudio.

Vredi reći da je Isko ove sezone odigrao tek jedan meč kao starter, i to još pre tri meseca, nije dao nijedan gol, niti je upisoa asistenciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naj

    11. februar 2021 | 08:07

    Kakav je to car!!!realno,boli ga uvce!Za taj jedan minut sto je namestao kosicu zaradio je vise nego je za ceo zivot!Bukvalno!Da treba za parce hleba...eee....

  • Sta je bre ovo

    11. februar 2021 | 10:35

    U Realu rasulo vece nego u Spartaku iz Ljiga?!

  • Baxter

    11. februar 2021 | 10:05

    Prvo bih ga naterao da se osisa i obrija da bi licio na coveka ne na zivotinju, ipak je to igrac jednog Reala iz Madrida bre!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA