Milan čini sve za Zlatana, pravi mu čak i specijalni trening prostor u Sanremu

Šveđanin će biti specijalni gost čuvenog festivala tokom svih pet večeri

  • 0
Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Milana zasad sjajno "guraju" ove sezone, prvi su u Seriji A, čeka ih sudar sa Zvezdom u 1/16 finala Lige Evrope, i sve to u velikoj meri zahvaljujući neverovatnom 39-godišnjem Zlatanu Ibrahimoviću. Već sama njegova autoritativna pojava u svlačionici, na terenu, a onda i njegove igre, čine ovaj tim "rosonera" boljim barem 20 procenata nego što jeste, a kao najveća zvezda Šveđanin uživa i sve privilegije sa takvim statusom.

Milanu je Ibrahimović toliko važan da mu je čak dozvoljeno da u jeku sezone, od 2. do 6. marta, bude pecijalni gost na čuvenom festivalu u Sanremu, o čemu smo već pisali.

Kako se bliži festival, tako i u taboru liera Serije A shvataju da će Ibrahimović te dane biti odustan sa treninga, pa su se angažovali toliko da će mu napraviti specijalni prostor za trening, koji će ovaj moći da koristi kako bi ostao u formi, pišu Italijani.

Šveđanin će tako imati na raspolaganju skoro sve što bi inače imao i da je u sportskom centru Milana, i sve to kako ne bi morao da dnevno vozi 300 kilometara u jednom pravcu od Sanrema do Milana.

Uz njega će sve vreme biti fitnes trener sa kojim će svakodnevno raditi.

Jedini dan tokom trajanja festivala kada će se Šveđanin vratiti u Milano je 3. mart, kada ekipa igra protiv Udinezea. Isto veče sledi mu povratak u Sanremo gde će biti o samog kraja čuenog festivala italijanske pesme.

Do meča sa Veronom, koji je na programu veče posle zatvaranja festivala, Ibrahimović će trenirati individualno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA