≫ 

Ludilo na Brdu: Igrači se tukli, Lalatović uleteo na teren, Čuka do 3:3 protiv Voše u 98. minutu!

Buran meč Superlige, jedan od najboljih ove sezone

  • 13

Sjajan meč, jedan od najuzbudjivijih ove sezone, odigrali su fudbaleri Vojvodine i Čukaričkog, završen na kraju rezultatom 3:3 uz gol Čolovića u 98. minutu, za spas Brđana gotovo u poslednjim sekundama.  Bilo je svega na ovoj utakmici što fudbal čini privlačnim masama: golova, jedan penal, isključenje, drame, neizvesnosti, tuče i tenzije među igračima, i kao šlag na torti, pogodak duboko u nadoknadi vremena.

Pogledajte taj trenutak - sjajan volej Čolovića i delirijum Brđana.

Zanimljivo je da je negde malo pre nego što je Čolović efektno pogodio za konačan rezultat, trener gostiju Nenad Lalatović signalizirao glavnom sudiji da je probijena nadoknada vremena, i upravo je nakon toga Čukarički postigao gol - i to sa igračem manje na terenu.

Brđani su ostali sa desetoricom još u 47. minutu, pri vođstvu 2:0, pošto je Srđan Mijailović zaradio drugi žuti karton. Od tog momenta Voša je režirala veleobrt, postigla tri gola, preokrenula, i činilo se da je na pravom putu da upiše tri boda, međutim nije izdržala do samog kraja, pa je surovo kažnjena.

Pogledajte gol Veljka Simića za vođstvo Novosađana od 3:2 u 80. minutu.

Prethodno, u prvom delu igre, Čukarički je već u 12. minutu imao vođstvo 2:0 preko Birmančevića i Ćirkovića, uz to je i Docić uzdrmao prečku gola Novosađana koji su u tim momentima bili u nokdaunu, gotovo obezglavljeni.

Pogledajte oba gola domaćeg tima u razmaku od samo sedam minuta.

Nastavak je, rekosmo, doneo veliki preokret, a ošto je Mijailović ostavio saigrače na "cedilu", Vojvodina je uspela da postigne dva gola u roku minut i po, oba preko Vukadinovića koji je najpre pogodio iz penala, a onda i sa nekoliko metara posle dobrog centaršuta.

Konačno, "Lale" su do potpunog preokreta stigle posle gola Simića i delovalo je da ih ništa ne može zaustaviti na putu ka pobedi. Meč je iz raznoraznih razloga produžen čak sedam minuta, te su gosti strepeli do samog kraja, duo, i polako se povlačili pod pritiskom brojčano slabijeg rivala.

U tom poslednjem napadu Čukaričkog, zapravo je to bio centaršut iz kornera, na odbijenu loptu natrčao je Čolović i zaista preciznim udarcem šokirao Lalatovića i njegove igrače.

Sudija Miloš Milanović je koji sekund od gola Čukaričkog odsvirao kraj ove zaista sjajne utakmice.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    12. februar 2021 | 21:01

    Sudija rezirao preokret. Cuka pokradena!

  • Vratiće se rode

    12. februar 2021 | 22:29

    Kakva bolest pojedinih /Bole/ navijača...igraju Čukarički i Vojvodina, a on kaže kako će Terzić napisati saopštenje...tebi je Bole, najbitnije da mrziš Zvezdu, i očito ti je ona rak rana...na žalost protiv toga nema leka...

  • Vratiće se rode

    12. februar 2021 | 21:48

    Niko ne spominje da je Birmančević namerno rukom udario golmana Vojvodine, dobio samo žuti karton, plus badohnada vremena od 7 minuta, a gol dat posle 8 minuta...zašto sudije ovo rade, da li će konačno neko da se pozabavi njima...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA