Trener Radničkog se zaleteo na Simovića posle crvenog kartona, smirivali ga i igrači Zvezde

Sudija Simović se našao na udaru Vladimira Gaćinovića

  • 11

Proključao je trener niškog Radničkog Vladimir Gaćinović u finišu meča sa Zvezdom na "Čairu", negodovao je kod sudije Simovića zbog nekih spornih odluka, a ovaj mu je, posle prvog žuto karton, ekspresno pokazao i drugi.

Gaćinović je prvo javno opomenut zbog prigovora, no to ga nije smirilo, pa je nastavio da negoduje u pravcu glavnog arbitra, pa je ubrzo zaradio isključenje.

Na svu nervozu još i crveni karton, e to je tek razbesnelo trenera Nišlija, toliko da je krenuo da se objasni sa Simovićem, pa su čak morali da intervenišu i pojedini igrači kako bi primirili Gaćinovića da ne napravi neku glupost.

Smirivali su ga čak i pojedini fudbaleri Zvezde.

Trener domaćeg tima bio je nezadovoljan nekim sudijskim odlukama, ubeđen je da je Simović propustio da Pavkovu pokaže crveni karton, tačnije drugi žuti, a i nagomilala mu se nervoza verovatno i zbog prvog gola, jer je navodno bio prekršaj u akciji koja mu je prethodila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    13. februar 2021 | 18:58

    Nista ne razumem,zaista. Ova hapsenja,ubistva,svega i svasta na oba stadiona i onda muk,uprave se ne spominju. Sta ce tu jos biti djavo neka zna. Sudije su mi bas sumnjive,neko moranje,kao da neko upravlja i diktira kako ce da sude i na sve to stradaju mali klubove. Ovo danas je bilo zaista ne primereno sudjenje. Gol posle prekrsaja ocigledno. Nije se dzaba bunio i golman i trener Radnickog. Jos ga smiruju igraci Zvezde,koje licemerstvo. Ako mora neko da dobije utakmicu,recite nam pa da se i slozimo sa tim.

  • Zoran

    13. februar 2021 | 19:47

    Mora da je bilo maksimalno pogano kad je dobri Vlado Gacinovic eksplodirao. Zalosno je sta srpskom fudbalu rade pojedine sudije ali bas ih briga ceh ce opet platiti trener. Srbijo sidi se

  • Boles'

    13. februar 2021 | 19:06

    Cccccccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA