≫ 

Došlo je vreme Dejana Joveljića: Srpski napadač dao još jedan gol, rešio meč i zapretio Murinju!

Bivši napadač Zvezde nalazi se na šestom mestu liste najboljih golgetera lige

  • 3
Dejan Joveljić, Volfzberger Foto: Printscreen/Wolfsberger AC

Srpski fudbaler Dejan Joveljić (21) polako, ali sigurno krči put ka najvećim visinama, mic po mic, baš kako i pristaje momku koji se u manjem klubu dokazuje većem, Ajntrahtu, sa kojim ima ugovor. Bivši napadač Zvezde postigao je još jedan gol ove sezone, već osmi u prvenstvu Austrije, ovaj put za pobedu njegovog Volfsbergera nad Admirom od 2:1.

Joveljić je bio strelac u 77. minutu, samo četiri minuta pošto je njegov saigrač Liendl promašio penal, te i zbog toga ovaj pogodak našeg fudbalera dobija na važnosti.

Volfsberger je tako došao do veoma važne pobede u šampionatu, sedme ove sezone, koja ga ostavlja "iznad crte" u borbi za plej-of.

Platio je Volfsberger skupu cenu igranja mečeva u Evropi, tek je šesti na tabeli austrijskog šampionata, ali je sjajan u Ligi Evrope gde je prošao grupu i očekuje ga sudar sa Murinjovim Totenhemom.

Sigurno je da će upravo Joveljić biti jedan od najjačih aduta Volfsbergera protiv favorizovanog premijerligaša već za pet dana, jer je i sam već doprineo da se njegov tim nađe u nokaut fazi drugog po jačini evropskog takmičenja, sa dva gola u grupnoj fazi.

U Austriji je šesti na listi strelaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA