Opet krenule kritike na račun Paunovića: Reding drugi put uzastopno poveo, pa izgubio

Posle Brentforda, bodove sa Madejskog odneo i Milvol

  • 2
Veljko Paunović Foto: Streamja

Taman je Reding ušao u dobru seriju rezultata, mogao je da pobedom protiv Brentforda dođe u dobru poziciju da se bori i za direktnu promociju u Premijer ligu, a onda je usledilo teško prizemljenje. Loše raspoloženje prenelo se i na današnji meč sa Milvolom, u kojem je tim Veljka Paunovića imao prednost, ali je na kraju poražen, pošto je primio dva gola u poslednjih 15 minuta – 1:2 (1:0).

Statistički gledano, sve je ovog popodneva bilo na strani Paunovićeve ekipe. Reding je uputio čak 17 udaraca ka golu rivala, imao je šest šuteva u okvir gola, ali je Milvol ipak bio koncentrisaniji kada je bilo najpotrebnije.

Ruku na srce, Reding je poveo već u 17. minutu golom Alfe Semeda, kada se činilo da je „udario“ temelje pobede domaće ekipe. I uspevala je domaća ekipa da se održi tokom čitavog prvog i većeg dela drugog poluvremena, a onda je usledio veliki pad koncentracije.

Prvo je Met Smit u 76. minutu poravnao rezultat, da bi samo devet minuta kasnije Mesjon Benet doneo potpuni preokret na „Madejskom“ i tako upisao nova tri boda za tim Milvola, koji je produžio seriju nepobedivosti na četiri utakmice, a ovo mu je bila druga vezana pobeda.

Reding tako ostaje na petom mestu na tabeli sa 48 poena i mesto u plej-ofu mu još nije ugroženo. Sa druge strane, Milvol je na 13. mestu sa 38 poena i nalazi se osam poena od borbe za plasman u Premijer ligu na 17 rundi pre kraja.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Video: Otašević posle Zvezde: Nismo se snašli s dugim loptama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    13. februar 2021 | 20:03

    Loš trener

  • navijac

    14. februar 2021 | 16:18

    Isto je bilo i u Chicagu... klub sa najvecim brojem primljenih golova u loslednjih 15 minuta... znaci ili ekipa fizicki nije spremba ili ne zna da pravi izmene i korekcije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA