≫ 

Vlahović strelac za Fjorentinu, Atalanta do pobede u 90. minutu

Srbin izjednačio na 1:1 u Đenovi, ali je Sampdorija dobila Violu

  • 0

Srpski napadač Dušan Vlahović postigao je svoj osmi gol za Fjorentinu u Seriji A ove sezone, pošto je u nedelju zatresao mrežu na gostovanju Sampdoriji!

Vlahović se odlično snašao u 37. minutu i, posle jedne odbijene lopte iz slobodnog udarca, glavom je matirao Audera i poravnao rezultat na 1:1.

Činilo se u jednom trenutku da od gola nema ništa, jer je lopta "ostala" u igri i otišla je van kaznenog prostora, ali je sudija pokazao na centar jer je ipak prešla liniju.

Međutim, domači tim je došao do trijumfa s obzirom na to da je Fabio Kvaljarela u 71. bio strelac za konačnih 2:1. Zanimljivo,identičnim rezultatom je završen i njihov prvi meč u Firenci gde je Vlahović takođe bio strelac.

Atalanta se i te kako mučila na gostovanju Sardiniji, ali je uspela da dođe do tri boda protiv Kaljarija - 0:1!

Strelac jedinog gola bio je Mjurijel u 90. minutu, da bi u 95. viđena velika drama kada je sudija svirao penal za domaćina.

Đimsiti je vukao protivnika za dres, pištaljka se oglasila, ali je reagovao VAR i ostavio Kaljari bez prilike da dođe do boda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA