Trener Mladosti još jednom udario po arbitrima: "Živković je delovao kao izvršitelj, ne kao sudija"

Nenad Milovanović traži odlaganje narednog kola Linglong Superlige Srbije

  • 9
Nenad Milovanović

Foto: MN Press

Mladost iz Lučana je juče uspela da dođe do izjednačenja protiv Radnika iz Surdulice u nadoknadi vremena, ali je ceo meč pao u senku ponašanja trenera domaćih, Nenada Milovanovića, koji je bio vidno nezadovoljan suđenjem, a tim povodom odlučio je da se oglasi i po završetku same utakmice.

On je jasno istakao da smatra da su arbitri uradili loš posao, pritom istakavši da više ne želi da ćuti.

- Siguran sam da će se klub i zvanično oglasiti na sve ovo što nam je priredio sudija Živković. Zaista ne mogu, a i ne želim da ostanem nem na ovoliku nepravdu, jer sve ovo postaje besmisleno, pritom nisam ličan ni prema Savezu, a ni prema Zajednici – rekao je Milovanović za Sportski žurnal.

Trener Mladosti potom je izrazio sumnju, jer mu nije jasno zbog čega je za meč kluba iz Surdulice delegiran arbitar iz susednog Niša. Dodaje da će se klub zvanično oglasiti u narednim danima.

- Malo je čudno da se ovakva utakmica poveri sudijskoj trojci na čelu sa glavnim arbitrom iz Niša?! Uvidom u statistiku sve je više nego jasno, dosuđeno je 30 faulova u korist Radnika, a duplo manje za Mladost... Da ne govorim o sijaset prekršaja koji su se morali sankcionisati. Živković je delovao kao izvršitelj, a ne kao sudija. Razočaran sam, a dobro je znano koliko sam dugo u našem fudbalu, mnogo toga mi je jasno, ali ponoviću, Mladost će se zvanično oglasiti u narednim danimakaže Milovanović.

Zaključuje da treba odložiti predstojeće kolo, koje je na programu sredinom sedmice, jer su uslovi za igru tokom minulog vikenda bili gotovo nemogući zbog jako niskih temperatura.

- Apelovao bih na nadležne da razmotre mogućnost odlaganja vanrednog kola, jer ovo su više nego teški uslovi za igru. Ovaj meč je odigran na minus osam, a najava da tek sledi pad temperature, jasno govori da su to uslovi u kojima se igrači na zaleđenim terenima mogu lako povrediti, a utisak je i da je vrlo teško igrati u takvim uslovima – dodaje trener Lučanaca.

Ipak, prema najnovijim prognozama sredinom nedelje sledi otopljenje, temperature će otići daleko u plus, tako da je teško za očekivati da će ovakav zahtev trenera Mladosti biti prihvaćen u Zajednici Superligaša.

Video: Đoković zaokružio na 300 Grend slem pobeda: Novak preko Raonića do četvrtfinala Australijan opena!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MG

    14. februar 2021 | 17:02

    Uzmi kilo janjetine da se malo smiriš, selektore

  • Putin R.S

    14. februar 2021 | 17:41

    Ajde bre smesan si kao bioskop. Ko tebe uzima za ozbiljno.

  • Olimdar

    14. februar 2021 | 17:16

    Milovanović sada vidi da sudije namestaju gde je bio kada su namestali za Zvezdu a krali protivnike. TSC pokraden i niko ništa važno da je Zvezda prva. Ako neko hoće pravdu nek se oglasi na svaku kradju ma u čiju korist bila. Partizana pokrali priznali gol sa atlecke staze priznali gol a lopta nije ušla u mražu gde ste tada bili svi ćutali jer vam bilo toplo. Sada lepo ćutite neka zvezdaši u fudbalskom savezu unapred idrede prvaka i naravno ko će ispasti tako im se može dok svi ćute.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA