≫ 

Prandeli je zadovoljan igrom Vlahovića: „Radi velikim intenzitetom, on je momak koji puno sluša“

Srpski fudbaler je sinoć nastavio seriju pogodaka u Seriji A

  • 0
Dušan Vlahović, FK Fiorentina Foto: AP/Tanjug

Srpski fudbaler, Dušan Vlahović nalazi se u odličnom nizu pogodaka. Isto tako, njegov trener, Ćezare Prandeli ističe da je zadovoljan njegovim igrama, ali smatra da bi mogao dosta toga i da popravi. Pre svega misli na veći uticaj u igri celokupne ekipe.

Ali, Prandeli ističe da će Vlahović lako doći do tog cilja, jer ima veliki prostor za napredak.

- Ima prostora za poboljšanje, radi sa velikim intezitetom i željom. On je momak koji puno sluša. Ponekad mora više da se usresredi na tim i pronađe ravnotažu u sebi. Može da ima drugačiji uticaj, ali ja sam srećan sa njim - rekao je trener Fjorentine.

On je do sada postigao ukupno osam golova u Seriji A, a sedam je dao od polovine decembra do danas, dakle u poslednjih mesec i po dana. Mladi golgeter već godinama unazad napreduje, tek je napunio 21 godinu i ima potencijal da postane među najboljima na Apeninskom poluostrvu.

Fjorentina ga nije poslala na pozajmicu minulog leta i pogodila je sa tim potezom. Vlahović je ostao u klubu, mada nije imao garancije da će igrati u prvoj postavi. Sačekao je svoj trenutak i iskoristio ga je na pravi način. Sada je na Prandeliju da ga sa iskustvom učini još boljim i upotrebljivijim.

Video: Ibrina garaža vredna više od 10 miliona evra: Jedna marka automobila mu je miljenica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA