I Solskjer kritikuje suđenje u Premijer ligi posle kiksa protiv VBA: „Je li neko zaspao u VAR sobi?“

Mančester junajted je odigrao nerešeno sa Vrećicama – 1:1

  • 4
Ole Gunnar Solskjae, Ole Gunar Solskjer Foto: Tanjug/AP

Mančester junajted ponovo je prosuo bodove i udaljio se od borbe za titulu u Premijer ligi. Đavoli su ranije danas odigrali nerešeno sa Vest Bromvič Albionom na „Hotornsu“, a sa pravom su mogli da budu ljuti na suđenje Krega Pousona.

Glavni arbitar im je prekinuo izglednu kontru na isteku prvog poluvremena, da bi u drugom poluvremenu poništio odluku o prethodno dosuđenom penalu. Sve to je iznerviralo Olea Gunara Solskjera, koji je krenuo sa kritikama na račun sudija u VAR sobi.

- Mislim da je Hari bio u ofsajdu kada je Bruno Fernandeš udario loptu. Mora da je neko zaspao u VAR sobi. To se dešava previše puta. Jedne nedelje je faul, druge nije faul. Jedne nedelje je penal, a sledeće nije – nije zadovoljan bio Solskjer.

Međutim, i sam je svestan da njegova ekipa nije zaslužila da odnese pobedu iz predgrađa Birmingema. Ništa nije išlo na stranu Đavola, pa je tim iz zone ispadanja zasluženo zadržao bod.

- Nismo zaslužili tri poena – jednostavno nismo uradili dovoljno da pobedimo. Da biste u Premijer ligi ostvarili pobedu potrebne su vam mnoge stvari – kvalitet, tempo, stav. Mi imamo dobar stav i vredno radimo. Međutim, nismo imali kvalitet u ključnim trenucima. Nismo imali prave centaršuteve, nismo bili dobro pozicionirani prilikom odbitaka – kaže norveški trener.

Njegov Mančester junajted zadržao je drugo mesto na tabeli, ali Siti sada beži sedam bodova ispred i ima meč manje, protiv Evertona, koji će odigrati sredinom sedmice.

Video: Neverovatna konferencija Novaka, sva pitanja o povredi: Nije otkrio napadnim novinarima svoje stanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • da se razumemo

    14. februar 2021 | 22:09

    Ole nije trener za Mančester Junated!

  • jovo

    14. februar 2021 | 22:08

    Tu su tudjmanovci svetski prvaci u kmecanju kad izgube. Kad pobede sudija super.

  • zverko

    14. februar 2021 | 22:04

    isti var kao i za vas,zato sedi jedan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA